Antena Meniu Search
x

Un pacient cu formă gravă de Covid-19 s-a aruncat de la fereastra unui salon de la Matei Balș, în Capitală

Un pacient cu Covid-19, în vârstă de 51 de ani, s-a aruncat de la fereastra unui salon al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală, unde era internat. Bărbatul a murit câteva ore mai târziu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.10.2020, 16:07

Un pacient cu formă gravă de Covid-19 s-a aruncat de la fereastra unui salon de la Matei Balș, în Capitală
Un pacient cu formă gravă de Covid-19 s-a aruncat de la fereastra unui salon de la Matei Balș, în Capitală - Facebook/Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș"
  • Bărbatul avea 51 de ani și era internat cu Covid-19 într-un salon de la etajul a doilea, într-una din clădirile Institutului.
  • Pacientul a murit la Floreasca, unde a fost pregătit un spațiu special în UPU pentru tratarea leziunilor suferite prin căderea de la etaj.

S-a întâmplat vineri după-amiază. Bărbatul era internat cu Covid-19 într-un salon de la etajul a doilea, într-una din clădirile Institutului.

”Conducerea INBIMB anunță apariția unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID - 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia. S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București. Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunțate autoritățile și evenimentul a fost înregistrat pe site-ul ANMCS”, arată Institutul într-un comunicat. 

Ulterior, bărbatul a murit la Floreasca, unde a fost pregătit un spațiu special în UPU pentru tratarea leziunilor suferite prin cădere de la etaj.

În timp ce era transportat spre tomograf, bărbatul a intrat in stop cardio respirator și a murit.

Potrivit primelor informații, bărbatul avea o formă gravă de Covid-19, primea oxigen și era internat de mai multe zile. Cu toate acestea, medicii spun că nu exista riscul ca el să moară din cauza infecției cu noul coronavirus.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un pacient cu formă gravă de Covid-19 s-a aruncat de la fereastra unui salon de la Matei Balș, în Capitală