Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un ponei născut cu o malformaţie gravă la un picior a fost salvat de niște medici veterinari din Cluj Napoca

Un ponei a primit o a doua şansă la viaţă, cu ajutorul unor medici veterinari din Cluj Napoca. L-au scăpat de o malformaţie gravă - un picior crescut nefiresc.

de Redactia Observator

la 21.12.2016 , 21:33

Un ponei a primit o a doua şansă la viaţă, cu ajutorul unor medici veterinari din Cluj Napoca. L-au scăpat de o malformaţie gravă - un picior crescut nefiresc.

În urmă cu şase luni, Hanna urma să fie eutanasiată. Poneiul născut la o fermă din Galaţi avea o malformaţie gravă la unul dintre picioare. 

În ajutorul Hannei a sărit, în ultimul moment, Corina, de la Asociaţia de Protecţie a Animalelor din Galaţi. Nici stăpâna nu-i dădea multe şanse.

Vezi și

Reprezentanţii asociaţiei au căutat o soluţie în lung şi-n lat. Ea a venit de la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Medicii au decis să o opereze şi au reuşit să-i salveze piciorul. Intervenţia a fost o premieră în România. 

După şase luni în spital, poneiul a ajuns în noua lui casă. Un adăpost unde trăiesc măgari, cai şi câini, şi ei salvaţi de oameni cu suflet mare. 

Acum, Hanna se bucură de toată atenţia voluntarilor. Dar este departe de a fi vindecată. În primăvară o aşteaptă altă operaţie. Însă medicii spun că micuţul ponei are toate şansele să ducă o viaţă normală. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Un ponei născut cu o malformaţie gravă la un picior a fost salvat de niște medici veterinari din Cluj Napoca