Antena Meniu Search
x

Un şoarece a fost filmat în timp ce se plimba printre bucăţile de carne din vitrina unui supermarket

Imagini degustătoare au fost surprinse într-un hipermarket din Curtea de Argeş.

Vezi și

Imagini degustătoare au fost surprinse într-un hipermarket din Curtea de Argeş. Un şoarece se plimbă şi chiar se înfruptă din bucăţile de carne aşezate într-o vitrina frigorifică. Deranjaţi de imaginea rozătorului, clienţii i-au atras atenţia unei angajate care a încercat să-l prindă cu o ustensilă.

În filmuleţul postat pe internet, se vede cum clienţii unui hipermaket şi o angajată de la raionul de carne îşi unesc forţele ca să prindă animalul ieşit în oraş, la masă. 

În zadar încearcă angajata să-l prindă cu o ustensilă. Speriat, rozătorul care până atunci se plimba în voie pe bucăţile de carne, îşi pierde urma. Un incident regretabil pentru care conducerea magazinului îşi cere scuze. Precizează că ultima deratizare a avut loc cu doar cinci zile înainte. "Am retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, am restabilit condițiile igienico-sanitare necesare desfășurării activității și, în același timp, am solicitat o intervenție urgentă a firmei cu care colaborăm pentru deratizare."

Anul trecut, într-un alt lanţ de magazine, un şoricel a fost filmat în timp ce se plimba printre brânzeturi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un şoarece a fost filmat în timp ce se plimba printre bucăţile de carne din vitrina unui supermarket