Antena Meniu Search
x

Un sportiv ieșean şi-a întâlnit cel mai bun tovarăş la ultramaraton. Un câine l-a urmat pe o distanţă de peste o sută de kilometri

Uneori, nu noi ne alegem cel mai bun prieten. Ci el pe noi. E şi povestea unui sportiv ieşean, care şi-a întâlnit cel mai bun tovarăş la ultramaraton. Nu este vorba de un alt concurent ci de Ultra, un patruped care l-a urmat pe o distanţă de peste o sută de kilometri

Vezi și

Uneori, nu noi ne alegem cel mai bun prieten. Ci el pe noi. E şi povestea unui sportiv ieşean, care şi-a întâlnit cel mai bun tovarăş la ultramaraton. Nu este vorba de un alt concurent ci de Ultra, un patruped care l-a urmat pe o distanţă de peste o sută de kilometri.

La capătul unui ultramaraton extrem de dificil, la care nici măcar nu concura, Ultra a fost recompensată cu o medalie. 

Cele mai bune prietenii se leagă în cele mai dificile situaţii, iar Ultra s-a dovedit a fi un tovarăş de nădejde. L-a urmat pe Adrian pe tot parcursul celor 105 kilometri ai ultramaratonului.

"Probabil a simtit atunci ca as fi nesigur pe traseu si ar fi mai bine sa stea cu mine. Daca acauma stau si ma uit in urma, vad ca a fost o comunicare intre noi doi", spune sportivul.

Pe acelaşi subiect

Comunicarea l-a scos pe Adrian din impas. Se rătăcise de traseu şi nu putea lua legătura cu prietenul său, înscris şi el în competiţie.

"M-a bagat inapoi pe traseu dupa ce l-am ratat. Asa ca... sper sa avem ocazia sa ajungem la finish amandoi. Am intrebat "unde-i?". Culmea e ca ea a inteles si i-a luat urma si m-a dus pe traseu", povesteşte maratonistul.

Cei 105 kilometri au fost dificili pentru Adrian, dar o misiune aproape imposibilă pentru Ultra. Una pe care a dus-o eroic până la capăt. Acolo unde o aştepta mama ei adoptivă, iubita lui Adrian. 

"Nu stiam ce e cu catelul, dar stiam ca va fi al nostru, adica era clar. Mi-a raspuns la telefon si mi-a spus ca nu-l mai intereseaza pe ce loc este, el vine cu catelusa, indiferent cum, ca o aduce in brate sau nu, va trece linia de finish cu catelusa", povesteşte fata.

După ce a trecut linia de finish, Ultra nu a câştigat doar o medalie. Adrian şi-a ţinut promisiunea şi a adoptat-o. 

După o binemeritată perioadă de refacere, Ultra va începe antrenamentele alături de Adrian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un sportiv ieșean şi-a întâlnit cel mai bun tovarăş la ultramaraton. Un câine l-a urmat pe o distanţă de peste o sută de kilometri