Antena Meniu Search
x

Un student din Iași riscă exmatricularea după ce s-a filmat amenințând cu moartea profesorul de informatică

Un student din Iași s-a filmat în timp ce își amenință cu moartea profesorul de informatică, iar imaginile au ajuns până la decanul  facultății, care a anunțat că va propune exmatricularea sa.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.06.2020, 12:59

Studentul  s-a filmat amenințând cu moartea profesorul de informatică
Studentul s-a filmat amenințând cu moartea profesorul de informatică - Pixabay
  • Studentul și-a amenințat profesorul pe motiv că ar fi fost neîndreptățit.
  • Profesorul vizat de amenințarea cu moartea a depus plângere la poliție.

Cristi C., student la Facultatea de Informatică a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” s-a filmat în timp ce îl ameninţă cu moartea pe unul dintre profesori, respectiv pe Abel-Albert Policiuc, pe motiv că l-ar fi neîndreptățit la notare, scrie bzi.ro.

Filmarea de groază, în care studentul apare cu un cuțit în mână, a ajuns pe un grup de studenți ai facultății și de acolo în presă și pe masa conducerii Facultății de Informatică.

Decanul Facultății de Informatică, conf. univ. dr. Adrian Iftene, a demarat o anchetă și a propus exmatricularea studentului.

„Am văzut filmarea! Studentul a spus că a vrut să facă un pamflet…. A trimis doar unui prieten clipul, acesta trimițându-l pe un grup. De acolo, filmarea a fost transmisă mai departe și a ajuns inclusiv la mine. Vom vedea ce spune ancheta Poliției, deoarece colegul nostru a făcut deja o plângere oficială. Apoi, am decis în calitate de decan să convoc Consiliul de Administrație al Facultății. Decizia le aparține colegilor mei, dar propunerea mea este de exmatriculare a studentului. Este inadmisibil și de netolerat un asemenea gest și o asemenea atitudine!”, a precizat conf. univ. dr. Adrian Iftene, decanul Facultății de Informatică, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași.

Mai mult, decanul spune că tânărul student i-ar fi spus că ceea ce a făcut a fost un simplu pamflet.

Profesorul vizat de amenințări a făcut deja plângere la Poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un student din Iași riscă exmatricularea după ce s-a filmat amenințând cu moartea profesorul de informatică