Antena Meniu Search
x

Credeţi că fericirea unui cuplu se bazează pe satisfacţia sexuală? Asta poate însemna finalul relaţiei

Oamenii de ştiinţă au descoperit secretul unei vieţi sexuale fericite-timpul şi efortul.

Oamenii de ştiinţă au descoperit secretul unei vieţi sexuale fericite-timpul şi efortul.

Potrivit unui studiu recent, persoanele care cred în "destinul sexual" se aşteaptă ca satisfacţia în relaţia de cuplu să vină de la sine dacă cei doi parteneri sunt destinaţi să fie împreună.

O echipă de cercetători a descoperit că aceşti oameni tind să considere lipsa chimiei în dormitor drept un semn de incompatibilitate. Astfel, în loc să depună eforturi pentru a rezolva problema, ei încheie pur şi simplu relaţia.

"Oamenii care cred în destinul sexual, folosesc sexul drept un barometru de funcţionare a relaţiei. Ei cred că problemele din dormitor înseamnă probleme cu relaţia în sine", explică specialiştii.

"De partea cealaltă, cei care cred în dezvoltarea sexuală concomitentă, nu doar îşi rezolvă problemele sexuale, dar nici nu le lasă să le afecteze gradul de satisfacţiei al întregii relaţii", au adăugat oamenii de ştiinţă.

Pentru realizarea studiului au fost chestioane aproape două mii de persoane, care se aflau în stadii diferite ale relaţiilor de cuplu: unii erau încă la liceu, alţii locuiau împreună şi câţiva erau proaspeţi părinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Credeţi că fericirea unui cuplu se bazează pe satisfacţia sexuală? Asta poate însemna finalul relaţiei