Antena Meniu Search
x

Bărbatul din Galaţi care a lovit cu maşina un poliţist avea un motiv CLAR pentru care nu a vrut să oprească la semnalele agenţilor de circulaţie

Un tânăr de 27 de ani din Galaţi este dat în urmărire, după ce a lovit cu maşina un poliţist şi s-a făcut nevăzut!

Vezi și

Un tânăr de 27 de ani din Galaţi este dat în urmărire, după ce a lovit cu maşina un poliţist şi s-a făcut nevăzut! Bărbatul este căutat inclusiv prin spitale, pentru că, potrivit unor surse din anchetă, e posibil să fi fost atins de un glonţ tras de agenţii care au încercat să-l oprească.

Spitalele din Galaţi, Brăila şi Vrancea sunt în alertă. Într-unul dintre ele este posibil să fi ajuns şoferul, dacă acesta a fost rănit de glonţ în haosul creat chiar de el ieri, când nu a oprit la semnalul poliţiştilor. A reuşit să fugă, când le-a dat impresia că ar vrea să tragă pe dreapta. De fapt, a accelerat, a lovit un agent şi s-a făcut nevăzut. Poliţistul a ajuns la spital şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Criminaliştii au luat la verificat maşina găsită parcată şi caută probe ADN care să ajute în desfăşurarea cercetărilor.

Bărbatul este cercetat pentru ultraj şi tentativă de omor, dar şi pentru conducere fără permis, aşa cum au descoperit poliţiştii cu câteva zile în urmă. Gabriela Costin, IPJ Galaţi: "Identitatea conducătorului auto este cunoscută. În data de 26 octombrie acesta mai fusese oprit în trafic la volanul maşinii. Bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule."

Cercetările în cazul lui sunt în desfăşurare şi autorităţile folosesc orice pistă pentru a ajunge la locul în care se ascunde individul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul din Galaţi care a lovit cu maşina un poliţist avea un motiv CLAR pentru care nu a vrut să oprească la semnalele agenţilor de circulaţie