Antena Meniu Search
x

Secretul unei feţe perfecte: cum poate fi reparat şi protejat tenul

România este celebră pentru femeile sale frumoase, numai că prea puţine dintre ele ştiu că un aspect plăcut nseamn o piele perfecta. Potrivit unor statististici

Vezi și

România este celebră pentru femeile sale frumoase, numai că prea puţine dintre ele ştiu că un aspect plăcut înseamnă o piele perfecta. Potrivit unor statististici, numai una din trei românce are cremele pentru faţă necesare, iar acest lucru este îngrijorător mai ales acum, în prag de iarnă. Tocmai de aceea, specialiştii au găsit metodele să revigoreze și o piele nu tocmai îngrijită.

Faţa este una dintre cele mai expuse zone ale pielii unei femei. Şi, odată cu venirea sezonului rece, devine şi cea mai sensibilă. Tocmai de aceea, tratamentele non-invazive sunt la mare căutare în această perioadă.

Marina Aristotel, specialist: "Se lucrează orice dorim să definim la nivelul feţei, decolteului sau mâinilor. O să avem rezultate foarte bune după 4 sau 6 şedinţeÎn perioada de toamnă foarte bine se potriveşte şi partea de peelinguri chimice. Să lucrăm şi la textura pielii şi să o îmbunătăţim. Să rezolvăm probleme cum ar fi pete datorate acneii sau petele pigmentare sau ridurile fine."

Totuşi, există şi femei care neglijează complet acest aspect. Studiile arată că doar una din trei românce îşi cumpără o cremă de faţă. Şi doar 10% consideră că este important să aibă grijă de pielea lor. Scuza cea mai des întâlnită? Lipsa de timp.

Pe acelaşi subiect

"Putem într-adevăr să facem procedurile şi în pauza de masă de prânz. În funcţie de zonă, şedinţa durează doar 20 de minute", mai spune Marina Aristotel.

Sau chiar mai puţin. În doar 15 minute, specialiştii pot efectua o sesiune rapidă de detoxifiere a tenului. 

Pe lângă tratamentele efectuate în clinici este foarte important ca şi acasă să se facă o hidratare corectă. Iar dacă nu aveţi idei vă puteţi insipra de la vedetele internaţionale. Spre exemplu, Kim Kardashian îşi păstrează tenul strălucitor printr-o exfoliere cu zahăr. Cindy Crawford foloseşte zilnic un amestec de apă minerală şi lapte, iar Selena Gomez nu iese din casă până nu îşi aplică protecţia solară, indiferent de anotimp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Secretul unei feţe perfecte: cum poate fi reparat şi protejat tenul