Antena Meniu Search
x

Un tânăr aflat pe locul din dreapta într-un autoturism a avut proasta inspiraţie să facă semne obscene spre o maşină inscripţionată "şcoală". Ce a urmat e de necrezut

Situaţie inedită la Constanţa! Un tânăr, pasager al unei maşini, a crezut că nu i se întâmplă nimic dacă face semne obscene unui poliţist de la Rutieră.

Vezi și

Situaţie inedită la Constanţa! Un tânăr, pasager al unei maşini, a crezut că nu i se întâmplă nimic dacă face semne obscene unui poliţist de la Rutieră, care se afla într-o maşină şcoală. Mai ales că agentul se afla în plin examen, cu o tânără care îşi dorea să obţină carnet de conducere. Calculele tânărului nu s-au dovedit exacte. 

Totul s-a întâmplat în jurul orei 12. Pe scaunul din dreapta se afla poliţistul examinator, iar la volan o tânăra care voia permis. Pasagerul unui autoturism care a depăşit a făcut semne obscene spre maşina de examen.

Iar agentul care supraveghea examenul a cerut fetei de la volan să plece în urmărirea celuilalt autoturism. Tânărul prins a fost amendat cu 500 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr aflat pe locul din dreapta într-un autoturism a avut proasta inspiraţie să facă semne obscene spre o maşină inscripţionată "şcoală". Ce a urmat e de necrezut