Antena Meniu Search
x

UPDATE!! Laptele din magazine este bun pentru consum

Putem manca linistiti tot ce ne pofteste inima. Fie ca vorbim de lapte, branza sau carne. Sigur, daca nu tinem post. Autoritatile au analizat mii de probe de alimente, iar acum au si rezultatele. Concluzia: ne-am impacientat degeaba.

Vezi și

Din 1335 de probe care au fost recolate, in aceasta perioada, 67 au fost gasite pozitive.

In procente, asta inseamna ca doar 5% din laptele care urma sa ajunga pe masa noastra era contaminat cu aflatoxina peste limita admisa.

Pentru siguranta, laptele si produsele lactate au fost retrase si distruse iar dozatoarele, inchise. Asa ca, ne linistesc autoritatile, daca a existat un pericol, acum a disparut.

In plus, si in privinta carnii de curcan in care germanii spun ca au gasit antibiotic, putem sta linistiti. Pasarile n-aveau nimic.

Cu alte cuvinte, Romania a fost acuzata, din nou, pe nedrept. Asa cum s-a intamplat si cu lasagna vanduta englezilor. Si conservele din carne de vita au fost retrase degeaba de pe rafturi. Sub 1% din carne era defapt de cal. Limita acceptata de Uniunea Europeana.

In schimb, micii produsi de o firma din Prahova erau din carne de cal. Autoritatile au inchis unitatea iar producatorul va fi cercetat penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » UPDATE!! Laptele din magazine este bun pentru consum