Antena Meniu Search
x

Urări de Sfântul Nicolae 2023. Mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 6 decembrie

Urări de Sf. Nicolae 2023. În fiecare an, pe 6 decembrie, creştinii sărbătoresc Sfântul Nicolae, zi în care mulţi români îşi sărbătoresc onomastica. Vezi cele mai frumoase urări, mesaje şi felicitări de Sf. Nicolae!

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 10:57

Pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae 2023, peste 800.000 de români îşi serbează onomastica. Dintre cei care se sărbătoresc de Sf. Nicolae, 510.000 sunt bărbaţi şi peste 280.000 sunt femei.

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Nicolae 2023

De Sfântul Nicolae 2023, majoritatea româncelor care îşi sărbătoresc onomastica se numesc Nicoleta. Alte sărbătorite de Sf. Nicolae poartă numele Niculina, Nicolina, Niculita, Niculiţa, Nicole sau Nikole. Mai puține femei se numesc Nichi, Nikko, Nikka, Nikke, Nikki Nikky sau Niculăiţa.

Cei mai mulţi dintre sărbătoriţii de Sf. Nicolae 2023 se numesc Nicolae. Alţii poartă numele de Niculai, Neculai, Nicuşor sau Niculae.

Pe acelaşi subiect

Urări pentru sărbătoriţii de Sf. Nicolae 2023

La mulți ani, draga mea Nicoleta! Îți doresc tot binele din lume! Să fii sănătoasă și fericită!

La mulți ani de Sfântul Nicolae! Fie ca această zi sfântă să aducă în viața ta cele mai frumoase momente!

La mulți ani, Nicolae! Anul acesta cadoul tău cel mai de preț sunt eu!

Dragă Nicu, de ziua numelui tău îți dorim multă sănătate și împlinire sufletească! Sfântul Nicolae să te călăuzească pe drumul  vieții!

Draga noastră Nicoleta, îți dorim să ai cea mai frumoasă zi din an, să te bucuri de tot ce este mai frumos în viață și să realizezi tot ce ți-ai propus!

La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!

Astăzi, de ziua numelui tău, îți doresc toată fericirea din univers, toată iubirea din lume, tot norocul pe care îl poate avea cineva vreodată!

Cu ocazia acestei zi speciale, îți urez la mulți ani și la mulți bani! Sfântul Nicolae să îți fie alături la fiecare pas pe care îl faci! Să te bucuri de clipe frumoase împreună cu cei dragi!

"La Mulţi Ani!". Mesaje de Sfântul Nicolae 2023

La mulți ani de ziua numelui tău! Un om special merită o zi la fel de specială ca el!

La mulți ani de Sfântul Nicolae! Primele zile de iarnă să aducă multă iubire și fericire în viața ta! Să ai o zi frumoasă!

La mulți ani! De ziua numelui, îți dorim mult succes în carieră! Felicitări pentru cele realizate!

Felicitări pentru inelul primit! Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae, îți spunem la mulți ani și casă de piatră!

Cu ocazia acestei zile speciale, te felicit pentru rezultatele obținute și își urez un călduros „La mulți ani!”

„Bucuria lumii toată, zi de zi-n ușă să-ți bată, bunul Moș Nicolae să-ți dea, tot ce îți dorești și ai vrea!”

„Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tauîncă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros La Mulți Ani, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros La Mulți Ani, multă sănătate, realizări și tot ce vă doriți alături de cei dragi.”

„Dragă Moş Nicolae, te rog să aduci sănătate şi fericire familiei şi prietenilor mei. Mulţumesc. La Mulţi Ani!”

„Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, fericit și bucuros. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!”

„Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!”

„La mulți ani, Nicolae… în viață să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropești din cap până în picioare cu IUBIRE și să fii SĂNĂTOS!”

„La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!”

Sf. Nicolae 2023. Felicitări pentru cei care îşi sărbătoresc onomastica

„Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La Mulți Ani!”

„O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!”

„Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit”!

„Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!”

-La mulți ani, plini de fericire și împliniri. Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta.

-Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.

-În această sfântă zi, iți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie că Sf. Nicolae să te călăuzească mereu în viată. LA MULȚI ANI !

-De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

-Sper că Sărbătorile de Iarnă, în special cea de Sf. Nicolae, să ne aducă lumina și fericire, înțelepciune și speranța și să ne facă mai buni, să ne ajute să dăruim tot ce avem mai bun familiei, prietenilor și celor apropiați, dar și celor în nevoie!

-Azi, de Moș Nicolae îmi doresc tot ce e mai bun pentru tine. Iți doresc că aceasta perioadă să iți aducă multa zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău și să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina în suflet și multa fericire!

Cele mai frumoase urări de Sf. Nicolae 2023

-De Sfântul Nicolae iți doresc să ți se îndeplinească toate dorințele. Cadourile ți le vă aduce Moș Crăciun.

-Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae iți urez un călduros „La Mulți Ani”! Este noaptea lui Moș Nicolae, așa că pregătește-ți ghetuțele. În primul rând spaaalaaa-leeeeeeee! Moșuleț, daca las mai multe ghete primesc mai mulți bani?

Pune-ți ghetuțele la ferestre! Moș Nicolae e în drum spre tine! Daca ai fost cuminte anul asta, Moș Nicolae sigur nu te vă ocoli!

Cizmulițe lustruite li așteaptă la fereastra! Haide, fugi și îi deschide, vine bucuria noastră!

Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuţă, să-ţi laş un dar simbolic acolo în ghetuţă, dar te-am văzut dormind şi atunci ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz.

De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşți sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.

În această sfântă zi, iți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie că Sf. Nicolae să te călăuzească mereu în viată. LA MULȚI ANI!

De Sf. Nicolae, fie că cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

Sper că Sărbătorile de Iarnă, în special cea de Sf. Nicolae, să ne aducă lumina și fericire, înțelepciune și speranța și să ne facă mai buni, să ne ajute să dăruim tot ce avem mai bun familiei, prietenilor și celor apropiați, dar și celor în nevoie!

Azi, de Moș Nicolae îmi doresc tot ce e mai bun pentru ține. Iți doresc că această perioada să iți aducă multă zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău și să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina în suflet și multă fericire!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Urări de Sfântul Nicolae 2023. Mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 6 decembrie