Antena Meniu Search
x

O poștăriță din Vadu Crișului, Bihor, a ajuns la spital cu fracturi la față, după ce a intrat cu bicicleta într-o groapă nesemnalizată

O poștăriță din Vadu Crișului, Bihor, a ajuns la spital cu fracturi la față, după ce a intrat cu bicicleta într-o groapă nesemnalizată, potrivit declarațiilor făcute de fiul acesteia, Marian Hărăgoș.

O poștăriță din Vadu Crișului, Bihor, a ajuns la spital cu fracturi la față, după ce a intrat cu bicicleta într-o groapă nesemnalizată, potrivit declarațiilor făcute de fiul acesteia, Marian Hărăgoș.

Bărbatul povestește, pentru Observator.tv, că sâmbătă seară, în jurul orei 22:00, mama lui, singurul factor poștal din localitatea bihoreană, se întorcea acasă de la serviciu cu bicicleta.

Pentru că o lucrare de reabilitare a drumului nu a fost corect semnalizată, neexistând lumini care să anunțe că există o groapă pe drum, femeia a căzut cu bicicleta în groapă, rănindu-se grav la cap.

Pe acelaşi subiect

Aceasta a suferit contuzii la ochi, fractură facială, iar timp de câteva ore chiar a fost amnezică, deoarece s-a dus acasă fără să-și dea semna că fusese rănită.

Ajunsă ulterior la spital, aceasta a constatat gravitatea rănilor suferite.

Potrivit declarațiilor lui Marian Hărăgoș, fratele mamei sale a reușit să-i determine pe polițiști să meargă la locul accidentului înainte ca groapa să fie astupată de cei care au efectuat lucrările.

"Azi a mers la poliție, politia a zis neoficial că nu ne recomandă să spunem că accidentarea s-a întamplat pe drum public, pentru că vor fi repercusiuni, și ca va trebui sa achitam noi (familia) toate cheltuielile de spitalizare. Ni s-a spus că ar fi mai bine să spunem că s-a întâmplat pe domeniu privat, altfel poate avea o recuperare gratuita in spital fara sa plateasca nimic si fiecare isi poate vedea de drumul lui, și noi, și firma. Practic incercă să obtina tăinuirea (cel putin asta cred eu). Fratele mamei nu s-a lasat intimidat și a insistat sa se faca masuratori și cercetare la fața locului. O ora mai tarziu, firma se apucase să astupe șantul", povestește Marian Hărăgoș.

Marian a relatat cazul și pe contul său de Facebook, anunțânc că va veni în țară din Marea Britanie, unde muncește, și va face plângeri, "pentru ca cei incompetenți să plătească".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O poștăriță din Vadu Crișului, Bihor, a ajuns la spital cu fracturi la față, după ce a intrat cu bicicleta într-o groapă nesemnalizată