Antena Meniu Search
x

Lună plină 24 octombrie 2018. 5 efecte asupra zodiilor

Luna Plină 24 octombrie 2018. Luna Plină din noaptea de 24 octombrie va fi în semnul Taurului și este ultima Lună Plină a sezonului de toamnă.

Luna Plină 24 octombrie 2018. Luna Plină din noaptea de 24 octombrie va fi în semnul Taurului și este ultima Lună Plină a sezonului de toamnă.

Numită Hunter's Moon/Luna Vânătorului, Luna Plină din 24 octombrie 2018 ne va influența pe fiecare dintre noi. 

Luna Plina 24 octombrie 2018

Pentru că va fi în semnul Taurului, un semn al stabilității și creșterii, Luna Plină 24 octombrie 2018 va pune accentul asupra familiei și a legăturilor cu cei dragi.

Pe acelaşi subiect

Zodia Taurului este guvernată de Venus, care este retrogradă și, în prezent, în zodia Scorpionului, astfel că este în opoziție cu Luna Plină 24 octombrie 2018. Asta înseamnă că va fi o perioasă intensă pentru toți.

Lună Plină 24 octombrie 201. Care sunt efectele

1. Emoțiile ne vor invada

Orice Lună Plină aduce o furtună emoțională în viața noastră. Faptul că Luna Plină 24 octombrie este în zodia Taurului va complica lucrurile. "Taurilor le plac situațiile confortabile și familiare și preferă să nu intre prea mult în detalii", scrie Astrology.com.

Asta înseamnă că este posibil ca unele zodii să se confrunte cu dificultăți în a-și exprima emoțiile.

2. Relațiile ar putea avea de suferit

Luna Plină 24 octombrie 2018 va avea cu siguranță efect asupra relațiilor. "Această Lună plină este despre schimbare, emoție și incertitudine, mai ales în ceea ce privește relațiile", potrivit Astrology King.

Este posibil să experimentăm relații noi, dar și vulnerabilitățile relațiilor actuale. "Dacă ești singur, o nouă pasiune va fi suprinzătoare, neobișnuită, dar și instabilă și riscantă", scrie sursa citată.

3. Vom simți nesiguranță

Ne putem aștepta la multe sentimente de incertitudine și entuziasm, și poate și la o schimbare importantă. S-ar putea să aveți parte de evenimente neașteptate, dar nu sunt de rău augur: pot avea rezultate foarte bune. "Nu este neapărat necesar ca această Lună plină să aducă o furtună în viața noastră, dar o anumită energie ar putea schimba lucruri care trebuiau schimbate demult", consideră Forever Conscious.

4. Vom simți nevoia de a ne reanaliza viața

Fiecare Lună plină este ocazia de a reexamina totul în viața ta și de a te gândi cu adevărat la ceea ce faci. Luna plină din 24 octombrie 2018 ne va determina să ne gândim în special la bani și dragoste. Pentru Taur, lucrurile materiale sunt importante, însă Soarele în Scorpion, care se opune acestei Luni pline, ne va arăta exact de ceea ce trebuie să scăpăm în viețile noastre.

"Scorpionul știe că nimic din lumea materială nu durează pentru totdeauna, așa că este obsedat de a scăpa de lucrurile care nu contează și de a se concentra pe ceea ce contează cu adevărat", scrie Astrology.com.

5. Pot să apară reacții impulsive

Deși cu toții ne dorim stabilitatea, Luna Plină din 24 octombrie 2018 poate provoca unele schimbări și ne poate aduce emoții puternice. Asta ar putea duce la reacții impulsive. "Unele acțiuni excentrice sau ciudate pot să aibă alt rezultat decât cel așteptat. Ați putea să vă simțiți izolat sau detașat de cei dragi", potrivit Astrology King.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Lună plină 24 octombrie 2018. 5 efecte asupra zodiilor