Vânătorii din Vaslui s-au întrecut în prepararea celor mai bine bucate cu carne de vânat
Sute de vânători din Vaslui s-au strâns la unul dintre cele mai aşteptate evenimente, în cadrul căruia îşi pot demonstra şi talentul de bucătari.Ceaunele pline cu carne de vânat au pâlpâit la foc potrivit câteva ore
Sute de vânători din Vaslui s-au strâns la unul dintre cele mai aşteptate evenimente, în cadrul căruia îşi pot demonstra şi talentul de bucătari.Ceaunele pline cu carne de vânat au pâlpâit la foc potrivit câteva ore.
Vânătorii nu sunt iscusiţi doar când îşi caută prada. Au dovedit că sunt şi cei mai buni bucătari. Iepurele, căprioarele şi mistreţii au devenit delicatese festivalului.
Tocăniţa a fiert câteva ore şi nu ar fi ieşit ca la carte dacă nu ar fi avut ingrediente de sezon.
Competiţia între vânătorii-bucătari a fost, parcă, mai strânsă ca cele din pădure, la vânat.
Mirosurile îmbietoare şi aspectul bucatelor vânătoreşti i-au înebunit pe oamenii care au venit, special pentru festival, din toate colţurile ţării. A fost coadă în faţa tuciurilor cu tocană, dar la mare căutare a fost şi fasolea în coajă de pâine, cu ciolan de mistreţ.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰