Antena Meniu Search
x

VEDETELE folclorului românesc au venit să-şi ia rămas bun de la Ileana Ciuculete: "A fost una dintre cele mai bune soliste din ţară" (VIDEO)

Cântăreţii de muzică populară Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Cornelia Catanga şi Gheorghe Turda s-au numărat printre personalităţile prezente la slujba de înmormântare a Ilenei Ciuculete.

Cântăreţii de muzică populară Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Cornelia Catanga şi Gheorghe Turda s-au numărat printre personalităţile prezente la slujba de înmormântare a Ilenei Ciuculete.

La biserica Costească din Chitila au mai venit Anita Ganţu, Cornelia Catanga şi sotul ei, Aurel Padureanu, Serghei Mizil, Costin Marculescu şi Axinte.

Axinte, unul dintre prietenii Ilenei Ciuculete, a declarat, la slujba de înmormântare a artistei, că soţul acesteia, Cornel Galeş, este devastat şi ia pastile pentru a putea trece peste aceste momente dramatice din viaţa sa.

"Chiar astăzi trebuia să fie cu noi la un botez. Anul acesta avea vreo 70 de spectacole. Cornel este devastat, ia pastile mereu, i-am spus trebuie să mergi înainte în continuare", a spus Axinte, prezent la Biserica Costească din Chitila.

Axinte a mai spus că îl lega o prieteni de 30 de ani cu Ileana. "Ne lega o prietenie de 30 de ani, chiar anul acesta fac 48 de ani şi aveam 18 ani şi cea mai mare bucurie a mea, în loc să-mi sărbătoresc majoratul, cum fac alţii, erau nişte teneşi uzi şi mergeam în spectacole cu Ileana Ciuculete cu chitara după gât. Erau primele mele spectacole, când venea la ansamblul nostru Chindia Târgovişte. Am legat o prietenie, am făcut şi nişte piese împreună. Ileana era un om minunat, când se urca pe scenă uita de tot, chiar dacă avea o supărare sau ceva, când era pe scenă era alt om. Dumnezeu s-o odihneacă şi este o grea pierdere pentru folclorul românesc. Pentru mine, a fost una dintre cele mai bune soliste de folclor nu numai din Oltenia, din toată ţara", a spus acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » VEDETELE folclorului românesc au venit să-şi ia rămas bun de la Ileana Ciuculete: "A fost una dintre cele mai bune soliste din ţară" (VIDEO)