Antena Meniu Search
x

Viața copilului de nici doi ani, SCOS DIN FÂNTĂNĂ după aproape 11 ore, e în continuare în pericol. Micuţul riscă o INFECŢIE PULMONARĂ!

Dănuţ era în hipotermie severă. Pe drum, inima i-a cedat. Medicii i-au redat suflarea. Dar viaţa lui e în continuare în pericol.

Vezi și

Dănuţ era în hipotermie severă. Pe drum, inima i-a cedat. Medicii i-au redat suflarea. Dar viaţa lui e în continuare în pericol.

Când a fost scos, copilul avea 22 de grade, în condiţiile în care temperatura normală a corpului lui trebuia să fie de 36,5 Celsius. Avea ochii deschişi, pompierii crezând iniţial că starea micuţului nu e una crirică. 

Dar, copilul era deja în stare de inconştienţă.

O asistentă SMURD Bucureşti l-a ţinut aproape 30 de minute într-o pătură specială pe care o folosesc constant în misiuni armata americană şi cea israeliană, aşa au reuşit să-i crească temperatura la peste 26 de grade şi să-l stabilizeze pentru transport.

Din păcate, în timpul transferului la spital a intrat în stop cardio respirator. Au reuşit resuscitarea.

Au încercat să-l intubeze la faţa locului, n-au reuşit, copilul are o deformaţie şi gura lui e mai mică decât normal.

Ulterior, la Grigore Alexandrescu, alţi trei medici printre care şefa de la UPU şi şeful de la Terapie Intensivă, au reîncercat azi noapte intubarea.

Fără succes, din păcate. 

Ca urmare i-au pus mască de oxigen cu ajutorul unui ham. Aşa e copilul şi acum. Îşi mişcă mâinile, semn că are resursă să se recupereze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Viața copilului de nici doi ani, SCOS DIN FÂNTĂNĂ după aproape 11 ore, e în continuare în pericol. Micuţul riscă o INFECŢIE PULMONARĂ!