Antena Meniu Search
x

Victoria, fetița de 11 ani din București care și-a salvat tatăl de la moarte, l-a întâlnit pe omul care i-a schimbat viața

Jandarmul care a împiedicat un bucureștean de 50 de ani să se sinucidă, aruncând în aer apartamentul din Calea Moșilor, a întâlnit-o pe fetița de 11 ani care l-a ajutat să ducă misiunea către un final fericit. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.06.2020, 12:23

Victoria, fetița de 11 ani din București care și-a salvat tatăl de la moarte, l-a întâlnit pe omul care i-a schimbat viața
Victoria, fetița de 11 ani din București care și-a salvat tatăl de la moarte, l-a întâlnit pe omul care i-a schimbat viața - Facebook/ Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti
  • Bărbatul de 50 de ani se încuiase în apartament și amenința că se aruncă în aer.
  • Fiica sa de 11 ani a reușit să înmoaie pornirile tatălui ei.

Bărbatul ținea ușa încuiată și amenința că se aruncă în aer. Chiar dacă negociatorul Jandarmeriei București a făcut tot posibilul să împiedice nenorocirea, doar intervenția prin telefon a fiicei sale l-a făcut pe bărbat să renunțe la gestul său.

Astăzi, plutonierul major Mădălin Ruță și-a îndeplinit o promisiune făcută cu el însuși: a cunoscut-o pe Victoria. Și cine ar fi crezut că puterea unei victorii se ascunde într-un chip fragil, copilăros, conturat de părul împletit și zâmbetul larg și senin ale unei fetițe de 11 ani, bucuroasă și foarte emoționată pentru întâlnirea cu salvatorul tatălui ei.

Și cum unei victorii i se aduc "ofrande", Mădălin a cumpărat pentru Victoria câteva daruri, în semn de recunoștință pentru ajutorul acordat.

"Am plecat de acasă pentru o înghețată și iată cum m-ați așteptat. De-acum înainte, am mai mulți prieteni", au fost cuvintele Victoriei, surprinsă fiind de cadourile primite.

Și astăzi, am avut parte de un final fericit, finalul unei întâlniri cu Victoria, un copil cu nume predestinat, ce va spune mereu povestea biruinței.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Victoria, fetița de 11 ani din București care și-a salvat tatăl de la moarte, l-a întâlnit pe omul care i-a schimbat viața