Antena Meniu Search
x

Video Vouchere-cadou pentru donatorii de sânge din Râmnicu Vâlcea

Este criză de sânge în spitale, iar donatori tot mai puţini. Ca să încurajeze oamenii să meargă la Centrul de Transfuzii, în Râmnicu Vâlcea se apelează la o soluţie mai rar întâlnită.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 07.04.2021, 10:00

Vezi și

Cei care donează sânge sunt recompensaţi cu vouchere la saloane de înfrumuseţare ori consultaţii stomatologice. Cadourile vor ajunge la donatorii care se prezintă la Centrul de Transfuzie Sanguină până la data de 17 aprilie.

Campania a fost inițiată de Asociaţia Mămici din Vâlcea și este deja al patrulea an în care are loc. Acum, în pandemie, criza de sânge este și mai acută și tot mai puțini donatori trec pragul Centrului de Transfuzii.

Vouchere cadou pentru donatorii de sânge

Cei care vor să facă o faptă bună și merg să doneze sânge până pe 17 aprilie vor primi, pe lângă tichetele de masă, un set de analize gratuite, și vouchere cadou. Sunt 200 de astfel de cadouri ce constau, mai exact, în consultații stomatologice la o clinică din Râmnicu Vâlcea, ședințe de masaj ori pachete la saloane de înfrumusețare.

Mai mulți oameni de afaceri din zonă s-au alăturat campaniei sperând că, prin acest demers, va crește numărul celor care vor merge să doneze sânge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Vouchere-cadou pentru donatorii de sânge din Râmnicu Vâlcea