Antena Meniu Search
x

Video Vremea mohorâtă nu a oprit distracția de Ziua Copilului. Sălile de cinema au fost pline de copii veniți să-și vadă personajele preferate

Chiar dacă vara a început cu vreme mohorâtă, asta nu i-a oprit pe părinţi să-şi scoată astăzi copiii în oraş, ca să le facă ziua mai frumoasă. În sălile de cinema a fost plin de copii dornici să-şi vadă personajele de desene animate pe marile ecrane. Şi sălile de spectacole au fost aglomerate. La malul mării, copiii au avut intrarea liberă la Delfinariu. Iar la munte, vremea a fost prielnică pentru ca cei mici să fie iniţiaţi în lumea vânătorilor de munte.

de Redactia Observator

la 01.06.2021, 16:51

Vezi și

Pentru câteva ore, copiii veniţi, astăzi, în curtea Castelului Bran au devenit vânători de munte. Au făcut o cursă contra-cronometru printre baloţii de paie şi au învăţat cum se foloseşte o puşca semiautomată, cu lunetă sau cum se aruncă o grenadă.

Şi copiii care au venit la cinema în Craiova să vadă avanpremiera filmului Tom şi Jerry au avut parte de o surpriză. Chiar la intrare, cele mai iubite personaje i-au întâmpinat pe cei mici cu daruri şi baloane colorate.

Mulți părinți și-au dus copiii la cinema, de 1 iunie

Adelina Radu, specialist marketing cinema: ”Ne-am bucurat că putem să-i primim de data aceasta într-o atmosferă de săbătoare, aşa cum se cuvine pentru cei mici”.

Pe acelaşi subiect

În sala de cinema, regulile au fost prietenoase cu familiile.

Cristina Oprea, reporter Observator: ”Noile reguli sunt prietenoase cu familiile și grupurile de câte 4 persoane carora le este permis să stea împreună în sala de cinema. Dacă nu faceți parte dintr-un astfel de grup, e bine să știți că trebuie să lăsați câte un loc liber între dvs. și ceilalți spectatori”.

La Constanţa s-au format cozi la intrarea în Delfinariu. Părinţii şi-au dus copiii să vadă mamiferele jucăuşe, mai ales că cei mici au avut şi intrarea liberă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Vremea mohorâtă nu a oprit distracția de Ziua Copilului. Sălile de cinema au fost pline de copii veniți să-și vadă personajele preferate