Antena Meniu Search
x

Video Peste 11.000 de oameni la AFI Cotroceni, în zona restaurantelor este plin-ochi de părinți cu copii. Distanțarea fizică a devenit o amintire

Mii de oameni au luat cu asalt AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Capitală, de Ziua Copilului. O numărătoare făcută de sistemele automate arată că în interior sunt cel puțin 11.543 de persoane, maximul permis fiind de 18.000. "Semaforul" unității comerciale este așadar pe "verde", însă imagini surprinse în interior arată aglomerația care s-a creat și imposibilitatea păstrării distanțării fizice.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 21.03.2022, 10:34

Este o zi liberă, în Capitală plouă de ore întregi, iar mulți bucureșteni au decis să își caute refugiul în salba de mall-uri, unul dintre acestea și cel mai mare fiind AFI Controceni. La "food court", zona destinată restaurantelor, este plin-ochi de părinți cu copii, însă nici pe coridoarele unității comerciale nu e mai liniște, magazinele fiind de asemenea aglomerate.

numărătoare AFI Cotroceni

Numărătoarea făcută de sistemele mall-ului arată numărul de persoane din interior

Observator

Masca este obligatorie în interiorul mall-ului, însă mulți oameni o poartă mai mult din obligație decât pentru a evita expunerea la SARS-CoV-2, motiv pentru care nu puțini sunt cei care umblă cu ea sub nas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Peste 11.000 de oameni la AFI Cotroceni, în zona restaurantelor este plin-ochi de părinți cu copii. Distanțarea fizică a devenit o amintire