Antena Meniu Search
x

Jafuri ca-n filme, în serie, la Constanţa. Poliţia a reţinut şapte suspecţi pentru zece spargeri

Zece spargeri şi niciun vinovat. Poliţiştii din Constanţa au reuşit să ajungă în casele unor suspecţi, despre care cred că sunt autorii unor jafuri în serie.

Vezi și

Zece spargeri şi niciun vinovat. Poliţiştii din Constanţa au reuşit să ajungă în casele unor suspecţi, despre care cred că sunt autorii unor jafuri în serie. Timp de o lună, mai mulţi hoţi au încercat să fure bancomate prin aceeaşi metodă: să smulgă dispozitivele cu ajutorul unei maşini de teren. Şapte persoane au fost duse la audieri.

Poliţiştii cred că suspecţii la care au descins astăzi ar putea face parte din banda de hoţi care a spart mai multe bancomate din zonă. Şi nu oricum. Modul de operare i-a făcut deja celebri. Iar acum i-ar putea trimite după gratii. 

Poliţiştii au ieşit cu mai multe probe în cutii şi saci de hârtie. Au descoperit chiar o maşină care semăna cu cea folosită la spargeri.

Maşina nu era înmatriculată în ţară şi era plină de lovituri şi zgârieturi în partea din spate. Spargerile de bancomate din judeţul Constanţa au început în luna decembrie.

Primul atac a avut loc la un bancomat din Medgidia. Maşina de teren a lovit cu forţă uşile unui supermarket. În câteva momente hoţii au ieşit cu bancomatul în braţe. A urmat o altă spargere, în localitatea Hârşova, prin aceeaşi metodă. Apoi încă una, în zona gării din Constanţa, una la Năvodari şi alta în localitatea Lumina. Aici, hoţii au săpat în peretele Casei de Cultură până au dat de bancomat. L-au legat cu o chingă, dar nu l-au putut scoate. Au urmat alte lovituri la un bancomat din zona stadionului Farul, din Constanţa şi în Agigea. 

Din zece tentative, hoţii au reuşit să fugă cu patru bancomate. Poliţiştii au făcut nouă percheziții în această dimineaţă, iar şapte suspecţi au fost duşi la audieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Jafuri ca-n filme, în serie, la Constanţa. Poliţia a reţinut şapte suspecţi pentru zece spargeri