Antena Meniu Search
x

Animalele de la Circului Globus din Capitală sunt ținute în ger şi zăpadă

Imagini revoltătoare au fost filmate în curtea Circului Globus din Capitală. Animale sălbatice sunt ţinute afară, în ninsoare şi ger.

Vezi și

Imagini revoltătoare au fost filmate în curtea Circului Globus din Capitală. Animale sălbatice sunt ţinute afară, în ninsoare şi ger, povestesc cei care locuiesc sau muncesc în apropiere. În schimb, reprezentanţii Primărei Capitalei susţin că animalele sunt scoase zilnic la plimbare, preţ de o oră. Iar în acestă perioadă ar fi fost filmate.

Într-o cuşcă mică, afară, în frig, pe o ninsoare abundentă. Aşa sunt ţinute animalele sălbatice la Circul Globus din Capitală. Cea care a filmat scenele susţine că nu este o practică, nu o întâmplare. 

Reprezentanţii Primăriei Capitalei susţin că în imagni ar fi trigri siberieni, care n-au apucat încă să fie relocaţi, după incendiul de anul trecut. 

Pentru asta, dar şi pentru că nu ar fi grăbit relocarea animalelor, Primăria Capitalei va sancţiona conducerea Circului Metropolitan. Ar fi trebuit să ajungă la o Grădina Zoologică, în urma unei hotărâri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, de anul trecut, prin care s-a interzis dresarea lor pentru reprezentaţii.

Pe acelaşi subiect

Va pleca şi leul, despre care Sanda Ladoşi, aflată la conducerea Circului, susţine că frigul nu-i dăunează. 

În prezent, la Circul Globus din Bucureşti pentru reprezentaţii sunt dresaţi numai caii, câinii, porumbeii, papagalii, dar şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii. În incendiul de anul trecut, au murit 11 animale, printre care şi doi tigri. 

După incident, România a devenit a 25-a țară din Europa care interzice folosirea animalelor sălbatice în circuri.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Animalele de la Circului Globus din Capitală sunt ținute în ger şi zăpadă