Antena Meniu Search
x

Video Milioane de oameni, pe străzile din Argentina. Nemulţumiţi că jucătorii au fost evacuaţi cu elicopterele, fanii s-au luat la bătaie cu poliţia

Cea mai mare sărbătoare din Argentina s-a transformat în haos. Cinci milioane de oameni au ieşit pe străzile din Buenos Aires ca să vadă jucătorii naţionalei şi Cupa Mondială. Din motive de securitate, fotbaliştii care erau la bordul unui autocar descoperit au fost evacuaţi cu elicopterele. Nemulţumiţi de decizie, suporterii s-au luat la bătaie cu poliţia. Un microbist a murit după ce a căzut de pe un stâlp.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 20:20

Vezi și

Disperaţi să-şi atingă idolii, oamenii au sărit în autocarul descoperit în care se aflau fotbaliştii Argentinei, când trecea pe sub un pod. Unii dintre ei au ratat aterizarea. Un tânăr a murit după ce a căzut de pe un acoperiş pe care se urcase ca să sărbătorească. Din măsuri de securitate, defilarea a fost scurtată, iar jucătorii au fost evacuaţi cu elicoptere. Au făcut turul oraşului la înălţime. 

Supăraţi, fanii care îi aşteptau în zona Obeliscului din Piaţa Republicii, au devenit violenţi. Au aruncat cu sticle şi pietre în poliţişti, care au răspuns. 30 de persoane au fost rănite în încleştări şi mai multe au fost arestate.   

După parada de la Buenos Aires, Leo Messi a ajuns la Rosario, orașul său natal. Mii de oameni s-au adunat pe străzi pentru a sărbători titlul mondial şi au strigat minute în șir numele fotbalistului. Superstarul argentinian a avut nevoie de intervenția poliției pentru a intra în casă. 

Fotografiile postate pe contul de Instagram al lui Messi au strâns aproape 69 de milioane de aprecieri

Pe acelaşi subiect

Fotografiile postate pe contul de Instagram al lui Messi, la scurt timp după câştigarea Cupei Mondiale, au strâns aproape 69 de milioane de aprecieri. În doar două zile au depăşit, la numărul de like-uri, cea mai apreciată poză de până acum...un ou.

Robert Feraru, expert în social media: Este pur şi simplu un ou, la o calitate foarte bună, într-adevăr, dar care mai mult de atât nu ia ochii. Ci pur şi simplu mesajul din spate - Hai să batem un record! Aşa s-au mobilizat toţi oamenii din toate ţările, la nivel mondial, prin care au reuşit să facă acest record. 

Cristian China-Birta, expert social media: Eu cred că extraordiar de multă lume, şi nu neapărat că era fan Messi, a cam plâns în momentul în care l-a văzut pe Messi, în sfârşit ridicând Cupa Mondială. Asta e social media.  De ce intrăm în social media? Pentru poveşti, cum e asta, a lui Messi.

În mesajul său de pe Instagram, Messi a mărturisit că a visat de multe ori să obțină acest trofeu, pe care îl consideră încununarea carierei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Milioane de oameni, pe străzile din Argentina. Nemulţumiţi că jucătorii au fost evacuaţi cu elicopterele, fanii s-au luat la bătaie cu poliţia