Antena Meniu Search
x

Dat exemplu de club, arătat cu degetul de poliție. Amine Harit a ajuns din carantină direct în bar

Amine Harit s-a făcut de râs. La scurt timp după ce a fost lăudat că respectă izolarea la domiciliu, mijlocașul lui Schalke a putut fi scos doar cu poliția dintr-un bar. Jucătorul de 22 de ani are acum de dat explicații în fața conducătorilor clubului.

de Iulian Focșăneanu

la 21.03.2020, 20:24

Amine Harit
Amine Harit, prins în bar în timpul pandemiei - Profimediaimages
  • În plină pandemie de coronavirus, un jucător din Bundesliga a fost prins în bar
  • Poliția i-a stricat petrecerea lui Amine Harit
  • Mijlocașul marocan a primit un avertisment din partea clubului Schalke

Amine Harit s-a făcut de râs. La scurt timp după ce a fost lăudat că respectă izolarea la domiciliu, mijlocașul lui Schalke a putut fi scos doar cu poliția dintr-un bar. Jucătorul de 22 de ani are acum de dat explicații în fața conducătorilor clubului.

Marocanul și-a recunoscut greșeala și a promis că va face o donație pentru a se revanșa. Va avea probleme mari în cazul în care va fi depistat pozitiv cu coronavirus. În Germania sunt peste 17.000 de persoane infectate, iar 48 au decedat.

Amine Harit, prins în bar în timpul pandemiei

Chiar dacă în Germania s-au luat măsuri draconice din cauza Covid-19, Amine Harit nu s-a ferit să iasă din casă. Mijlocașul din Bundesliga a sărbătorit, într-un bar, ziua de naștere a unui prieten. Escapada a avut loc la numai câteva ore după ce i-a sfătuit pe fanii lui Schalke să rămână la domiciliu.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Petrecerea s-a încheiat rău pentru Harit și amicii săi. Localnicii au chemat poliția, care a intervenit rapid. Jucătorul lui Schalke s-a scuzat și le-a spus forțelor de ordine că nu știa despre restricțiile impuse. După ce totul a devenit public, marocanul a fost băgat în ședință de conducătorii clubului.

"I-am explicat că situația este seriosă și că nu se poate comporta așa în momente de criză. Amine mi-a spus că îi pare rău și că nu se va mai repeta așa ceva", a reacționat directorul tehnic al lui Schalke, Jochen Schneider. Harit a scăpat cu un avertisment.

Nici atacantul lui Real Madrid, Luka Jovic, nu a respectat izolarea la domiciliu. S-a întors în țara natală, Serbia, acolo unde era obligat să stea în casă 28 de zile. Nu a făcut-o și riscă acum o amendă sau până la trei ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Dat exemplu de club, arătat cu degetul de poliție. Amine Harit a ajuns din carantină direct în bar