Antena Meniu Search
x

Ionuț Lupescu, aflat în izolare în Elveția: "Totul e închis. Mai jonglăm cu suluri de hârtie igienică"

Ionuț Lupescu, șeful proiectului de colaborare dintre UEFA și celelalte confederații, se află în acest moment în izolare în Elveția, țară care a înregistrat peste 10 mii de cazuri de coronavirus. Ionuț Lupescu a mai spus că, în acest moment, fotbalul a trecut pe plan secund.

de Valentin Pîrcălabu

la 21.03.2020, 17:36

Ionuț Lupescu lucrează la UEFA
Ionuț Lupescu se află în izolare în Elveția - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Ionuț Lupescu se află în izolare în Elveția
  • IOnuț LUpescu spune că barajele pentru EURO se mai pot amâna încă o dată

Ionuț Lupescu, șeful proiectului de colaborare dintre UEFA și celelalte confederații, se află în acest moment în izolare în Elveția, țară care a înregistrat mii de cazuri de coronavirus. Ionuț Lupescu a spus că, în acest moment, fotbalul a trecut pe plan secund.

"Totul e închis, lucrăm de acasă. Sunt vreo 5000 de persoane infestate cu Covid-19 aici, suntem aproape de Lombardia și e normal ca măsurile să fie respectate. Nu e panică, lumea e liniștită, se protejează, se stă în case. Stăm și noi, ne petrecem timpul cu nepoții, răspundem la provocările din online, jonglăm cu suluri de hârtie igienică. O să treacă, trebuie doar sa avem grijă de noi, de cei dragi, de cei din preajma noastră", a spus Lupescu la Telekom Sport.

Ionuț Lupescu: ”Nu poți să joci fotbal când oamenii sunt în pericol”

Oficialul român a vorbit și de datele de disputare a barajelor pentru EURO. Programat inițial pe 26 martie, barajul dintre Islanda și România a fost amânat pentru data de 4 iunie. 

Datele de disputare ale barajelor de calificare la EURO, de disputare ale finalelor UCL și Europa League sunt doar estimări, sunt aproximative. Dacă această criză va continua, şi datele vor fi altele, nu poţi să joci fotbal când oamenii sunt in pericol de moarte. Aşa că orice predicţii apropo de terminarea acestui sezon, de reluare a activităţii, sunt inutile", a mai spus Lupescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Ionuț Lupescu, aflat în izolare în Elveția: "Totul e închis. Mai jonglăm cu suluri de hârtie igienică"