Antena Meniu Search
x

Ana Bogdan, eliminată în primul tur la Miami Open. Românca a pierdut în fața Katerinei Siniakova

Tenismena română Ana Bogdan a fost învinsă marți seara în primul tur al masters-ului de la Miami de sportiva cehă Katerina Siniakova, numărul 42 în clasamentul mondial. Clasată momentan pe locul 66, Bogdan a pierdut meciul în două seturi. Marți seară, și Simona Halep a revenit pe teren după un an şi jumătate.

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 22:35

Ana Bogdan
Ana Bogdan - Profimedia

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, locul 66 mondial, a fost eliminată, marţi, în primul tur la Miami Open, turneu de categorie WTA 1000. Katerina Siniakova a preluat astfel conducerea în confruntările directe, înainte de acest meci cele două fiind la egalitate, 2-2.

Ana Bogdan, eliminată de la Miami Open

Sportiva cehă s-a impus marți după un meci ce a durat o ră și 25 de minute, cu 6-2, 6-4. Ana Bogdan a făcut un prim set modest, în ciuda faptului că a început cu un break. Ea a cedat apoi 4 game-uri la rând și a mai reușit să câștige doar unul singur.

În setul secund românca a făcut un joc mai bun și a mers capa la cap cu Siniakova până la 4-4, salvând și două mingi de break. La 4-4, Siniakova a câștigat următoarele două game-uri și și-a asigurat calificarea în turul secund.

Pentru prezența în primul tur, Ana Bogdan va primi 23.250 de dolari și 10 puncte WT

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Ana Bogdan, eliminată în primul tur la Miami Open. Românca a pierdut în fața Katerinei Siniakova