Antena Meniu Search
x

Un atacant de 18 ani, de origine română, a semnat cu AS Roma

Italienii de la AS Roma, cunoscuți în ultima perioadă pentru promovarea jucătorilor tineri, au pus mâna, de curând, pe un atacant de 18 ani, de origine română.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 03.06.2020, 18:23

Suf Podgoreanu a jucat pentru naționala sub 18 ani a Israelului
Suf Podgoreanu (în verde) este considerat o mare speranță a fotbalului din Israel - Alfredo Pedulla
  • Suf Podgoreanu a marcat 18 goluri în ultimul sezon jucat pentru echipa sub 19 ani a lui Maccabi Haifa.
  • Suf Podgoreanu a fost monitorizat de mai multe cluburi din vestul Europei.

Suf Podgoreanu are dublă cetățenie, română și israeliană, și a atras atenția unor cluburi importante din vest grație fizicului impunător și al tehnicii în regim de viteză.

Conform expertului în transferuri Alfredo Pedulla, care a anunțat în premieră transferul lui Podgoreanu la AS Roma, atacantul de origine română are deja 1,95 metri înălțime și a marcat 18 goluri în ultimul sezon jucat pentru echipa de sub 19 ani a lui Maccabi Haifa.

Podgoreanu are 14 selecții și două goluri la naționala sub 17 ani a Israelului și patru selecții și două goluri la naționala sub 18 ani a Israelului.

Atacantul de origine română este utilizat în mod normal ca centru înaintaș, dar poate evolua și în flancuri grație mobilității sale.

AS Roma plătește o indemnizație de 100.000 de euro pentru a-și asigura serviciile lui Podgoreanu și urmează să-l includă pe român în lotul echipei Primavera.

AS Roma l-a monitorizat timp de câteva luni înainte de a-și asigura serviciile sale, un argument în plus fiind faptul că Podgoreanu, având pașaport românesc, poate fi considerat jucător comunitar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Un atacant de 18 ani, de origine română, a semnat cu AS Roma