Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bayern Munchen şi-a regăsit pofta de fotbal, sub comanda lui Vincent Kompany, şi a făcut prăpăd la debutul în UEFA Champions League, 9-2 cu Dinamo Zagreb

Marţi seara s-au jucat primele meciuri din grupa de UEFA Champions League, iar cel mai tare joc al serii a fost, de departe, cel de la Munchen, unde Bayern nu a avut milă de Dinamo Zagreb, formaţie pe care a măcelărit-o, scor 9-2.

de Redactia Observator

la 18.09.2024 , 14:16

Harry Kane a marcat patru goluri pentru Bayern Munchen, cu Dinamo Zagreb, în primul meci din UEFA Champions League Harry Kane a marcat patru goluri pentru Bayern Munchen, cu Dinamo Zagreb, în primul meci din UEFA Champions League - Profimedia

Instalat cu aproape patru luni în urmă la conducerea clubului Bayern Munchen, antrenorul belgian Vincent Kompany a fost primit cu reactii mai degraba negative, dar tehnicianul de 38 de ani şi-a văzut de treabă şi a reuşit să-şi impună rapid amprenta asupra jocului echipei, Bayern având un start fulminant de sezon.

Totul a culminat cu meciul de marţi seara, cu Dinamo Zagreb, din prima etapă a grupei de UEFA Champions League. Bayern a făcut, practic, tot ce a vrut pe teren şi s-a impus cu un scor astronomic, 9-2, dar un scor care putea fi şi mai mare în condiţiile în care nemţii au avut 19-3 la şuturi pe poartă.

Kane, din penalty, Guerreiro şi Olise au punctat în prima repriză, pentru un 3-0 confortabil încă de la pauză. Dinamo Zagreb a avut o răbufnire de orgoliu în startul reprizei secunde, când s-a apropiat la 2-3, goluri Petkovic şi Ogiwara, dar totul a fost un simplu foc de paie.

Articolul continuă după reclamă

Bayern a dat recital în ultimele 30 de minute, când a punctat de şase ori, profitând din plin de căderea fizică şi morală a adversarilor. Kane, de trei ori, două goluri din penalty, Olise, Sane şi Goretzka sunt jucătorii care au înscris pentru o victorie istorică a lui Bayern Munchen.

Eşecul devastator a produs un adevărat cutremur la Zagreb, iar cei de la Dinamo nu au prea mult timp la dispoziţie pentru a-şi reveni, în condiţiile în care mai au de jucat meciuri cu Borussia Dortmund, Arsenal Londra sau AC Milan.

În celelalte meciuri jucate marţi seara s-au înregistrat următoarele rezultate: Juventus Torino - PSV Eindhoven 3-1, Young Boys Berna - Aston Villa 0-3, AC Milan - FC Liverpool 1-3, Real Madrid - VFB Stuttgart 3-1 şi Sporting Lisabona - Lille 2-0.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Bayern Munchen şi-a regăsit pofta de fotbal, sub comanda lui Vincent Kompany, şi a făcut prăpăd la debutul în UEFA Champions League, 9-2 cu Dinamo Zagreb