Antena Meniu Search
x

Video Campionatului Naţional de Off Road din Gorj: zeci de piloţi şi-au arătat abilităţile în cea de-a treia ediţie

Motoare turate şi adrenalină cât cuprinde. Localitatea Runcu din judeţul Gorj a fost gazda celei de-a treia ediţii a Campionatului Naţional de Off Road. Zeci de piloţi şi-au arătat abilităţile pe cele mai interesante şi dificile trasee de off road din țară.

de Redactia Observator

la 05.09.2021, 12:05

Vezi și

Aproape 60 de piloţi experimentanţi au luat startul la cea de-a treia ediţie a Campionatului Naţional de Off Road de la Runcu. Traseul, lung de zeci de kilometri, a fost ca un deliciu pentru piloţi.

Florin Cosmin, pilot: Traseul foarte bun. Este un traseu bine făcut. Etapa de la Runcu mereu a fost una foarte frumoasă. Este una de familie, mulţi sunt cu soţiile şi copiii. Traseul destul de tehnic, nu foarte dificil, dar adaptat clasei.

Emilian Burdea, pilot: Plin de energie. Emoţii nu, doar oboseală. Emoţi au fost ieri, înainte de primul start, prima zi. Traseul este superb. Un traseu cu adevărat de extremă. 100% ok.

Nu doar cei care au participat la competiţie s-au bucurat de eveniment, ci şi cei care au venit să vadă spectacolul.

Pe acelaşi subiect

Localnic: Vin oameni noi şi cunosc Gorjul. E bine că se dezvoltă şi turismul şi probabil afacerile locale. Maşinile interesante, nu că m-as pricepe, noi am venit pt copil sa le vada, dar nu vezi in fiecare zi asa ceva pe drumurile Gorjului. 

Turist: Pare interesant. Îmi pare rău că nu am văzut startul, dar măcar sfârşitul să-l vedem. Să vedem ce mai apare pe aici. Măcar să vedem şi noi maşinile. 

Competiţia de Off Road a început joi şi se termină astăzi, cu premierea participanţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Campionatului Naţional de Off Road din Gorj: zeci de piloţi şi-au arătat abilităţile în cea de-a treia ediţie