Antena Meniu Search
x

Video Ce scrie presa internațională despre românul David Popovici, dublu campion mondial la doar 17 ani

David Popovici a devenit aseara dublu campion mondial. La doar 17 ani, David Popovici, este comparat deja de presa internaţională cu marile legende ale înotului.

de Redactia Observator

la 23.06.2022, 12:28

Vezi și

David Popovici a cucerit aseară şi cea de-a doua medalie de aur la Mondialele de la Budapesta, după ce a câştigat finala probei de 100 de metri liber. Asta după ce îşi asigurase şi titlul de campion mondial la proba de 200 de metri. Cursa de ieri a fost una foarte strânsă. David Popovici a început proba mai lent, dar a recuperat spectaculos pe final.

Ce scrie presa internațională despre David Popovici

David Popovici: Vă iubesc pe toţi. Şi vă mulţumesc că v-aţi uitat!

David Popovici devine primul înotător care câştigă probele de 100 şi 200 de metri în cadrul aceleiaşi competiţii, în ultimii 49 de ani. Presa de specialitate îl compară deja cu faimosul sportiv australian Ian Thorpe.

Pe acelaşi subiect

Toţi ochii sunt pe noua "Thor-pilă" - un adolescent care care îşi întrece colegii adulţi, mai experimentaţi şi care are aceleaşi calităţi fizice şi tehnice ca legendarul înotător australian. The Times

Reuşita sportivului român a fost salutată de preşedintele Iohannis, dar şi de premierul Nicolae Ciucă.

O nouă performanță de excepție pentru David Popovici, care a câștigat titlul mondial și la proba de 100 de metri liber. Felicitări, David!

Klaus Iohannis, preşedintele României: David a scris istorie și astăzi, la proba de 100 de metri liber! Un nou titlu mondial pentru tânărul minune al României.

Nicolae Ciucă, premierul României: David Popovici va mai concura la trei evenimente majore, vara aceasta. Campionatele europene şi mondiale de juniori, dar şi Campionatele Europene de seniori, în perioada 11 - 17 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Ce scrie presa internațională despre românul David Popovici, dublu campion mondial la doar 17 ani