Antena Meniu Search
x

Chelsea Londra - Steaua 3-1/ Campioana Europei a spulberat visul ros-albastrilor

Aventura Stelei in Europa League a luat sfarsit pe Stamford Bridge dupa infrangerea din fata lui Chelsea, scor 3-1. Mata a deschis scorul in minutul 34, Chiriches a restabilit egalitatea in min 45+1, insa Terry (58') si Torres (71') au calificat-o pe campioana Europei in sferturile de finala.

de Bogdan Chiritescu

la 15.03.2013, 00:32

Chiar daca pornea cu avantajul rezultatului din tur(1-0), formatia antrenata de Laurentiu Reghecamp a demonstrat ca nu a venit la Londra sa se apere si a dat o replica pe masura campioanei Europei inca din primele minute.

Cu Bourceanu impecabil la centru si un Ciprian Tatarusanu in mare forma, stelistii au reusit sa pastreze poarta intacta pana in minutul 34, atunci cand Juan Mata a deschis scorul cu un sut slab care a atins si bara.

Desi londonezii au continuat sa atace, cei care au dat lovitura au fost stelistii, in prelungirile primei reprize. Cel mai bine cotat jucator sl Stelei, Vlad Chiriches, a egalat dupa o greseala in defensiva londonezilor, la un corner executat de Bourceanu.

Dupa pauza englezii aveau nevoiede doua goluri pentru a merge mai departe si din pacate le-au marcat. Mai intai, in minutul 58, Terry a scapat din marcaj si a marcat cu capul dupa o lovitura libera.

In minutul 71 scorul a devenit 3-1. Hazard i-a pasat fantastic cu calcaiul lui Torres, iar acesta l-a invins pe Tatarusanu cu un sut din interiorul careului.

Stelistii nu prea au mai contat in atac, iar gazdele puteau inscrie si golul patru, insa Torres a trimis mingea in transversala din lovitura de la 11 metri, acordata dupa un fault a lui Bourceanu asupra lui Hazard.

Steaua rateaza o calificare istorica in sferturile de finala ale UEFA Europa League, insa iese cu capul sus din competitie.

Au evoluat echipele:

Chelsea Londra: Cech - Azpilicueta, Terry, David Luiz, A. Cole - Ramires, Obi Mikel - Oscar, Mata (Moses '90), Hazard (Benayoun '90+3) - Fernando Torres. Antrenor: Rafael Benitez.

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Rapa (Adi Rocha '84), Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Chipciu, Tanase (Tatu '78) - Rusescu. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Chelsea Londra - Steaua 3-1/ Campioana Europei a spulberat visul ros-albastrilor