Antena Meniu Search
x

Video Consilier de la Primăria Capitalei, implicat într-un scandal în timpul meciului FCSB - West Ham

Consilierul general Marius Maxim, de la Primăria Capitalei, a fost implicat intr-un scandal, în tribune, în timpul meciului FCSB - West Ham, din Conference League.

de Redactia Observator

la 05.11.2022, 14:43

Vezi și

Incident filmat la meciul de fotbal disputat joi de echipele FCSB şi West Ham. Consilierul general Marius Maxim, de la Primăria Capitalei, s-a luat la ceartă cu fanii lui West Ham, care stăteau în primul rând. Drept urmare, stewarzii au ameninţat că îl evacuează. Echipa engleză West Ham United a câştigat joi, la Bucureşti, scor 3-0, meciul disputat în compania formaţiei FCSB, în etapa a şasea a grupelor Conference League.

FCSB, eliminată din UEFA Conference League

Fornals a deschis scorul în minutul 40, plecând dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. În minutul 56 englezii au mărit avantajul, după o lovitură de cap a lui Mubama, deviată în plasă de Dawa. Golul de 3-0 a fost marcat în minutul 65, la o greşeală a lui Târnovanu, de care a profitat Fornals. FCSB se clasează astfel pe ultimul loc în grupa B a Conference League, cu 2 puncte, şi a fost eliminată din cupele europene.

Fotbalistul echipei FCSB, Ştefan Târnovanu, a declarat joi seară, după înfrângerea suferită în ultima etapă a grupelor Conference League, că formaţia bucureşteană este “departe de fotbalul mare”“Mai avem de muncit. Suntem departe de fotbalul mare. S-a văzut că e diferenţă imensă. Un meci difiicl, o echipă foarte, foarte bună West Ham, inclusiv cu câţiva copii. S-a jucat la o singură poartă”, a spus Târnovanu la Pro Arena.

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Bouhenna, Radunovic – Dulca (Radaslavescu 46), Edjouma, Oaidă (Olaru 46) – Cordea (I. Stoica 46), Compagno (B. Rusu 59), Oct. Popescu (Fl. Coman 59). ANTRENOR: Mihai Pintilii
  • WEST HAM: Areola – Coufal (Ashby 66), Johnson (Casey 76), Ogbonna, Aguerd - Lanzini, Coventry, Downes (Appiah-Forson 66), Scarles – Mubama (Simon Swyer 76), Fornals (Potts 66). ANTRENOR: David Moyes
  • Cartonaşe galbene: Aguerd 32, Mubama 71, Scarles 73
  • Arbitri: Sascha Stegemann – Marco Achmuller, Christof Gunsch – Florian Badstubner (toţi din Germania)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Consilier de la Primăria Capitalei, implicat într-un scandal în timpul meciului FCSB - West Ham