Antena Meniu Search
x

Video Cursele hipice de trap, organizate din nou pe hipodromul din Ploieşti. Pentru un bilet, spectatorii au nevoie de un test PCR sau de adeverinţa de vaccinare

Hipodromul din Ploieşti, singurul de trap din ţară, şi-a recăpătat strălucirea de dinainte de pandemie. După un an în care nu au mai fost organizate derby-uri cu public, tribunele sunt iar animate. Nu oricine poate asista însă la curse. Spectatorii sunt obligaţi că odată cu achiziţionarea biletelor să prezinte fie adeverinţa de vaccinare, fie un test PCR negativ.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 15:28

Vezi și

Doar 300 de persoane au putut ajunge pe arena hipică

Cinci curse hipice au fost organizate ieri pe hipodromul din Ploieşti. Pentru prima dată de la începutul pandemiei, spectacolul a fost urmărit cu mare admiraţie de către spectatori. Mai ales de cei mai mici dintre ei.

Părinte: Este extraordinar. Ne bucurăm enorm că putem avea activităţi cu copiii. Pentru recreere în weekend este extraordinar.

Pentru moment, spectatorii pot ocupă doar un sfert dintre locurile din tribună.

Marian Manea - preşedintele Federaţiei Române de Trap: Chiar dacă este vorba de un număr limitat de spectatori, avem posibilitatea să asistăm la niște curse hipice pe care cu toții le-am așteptat. Cursele hipice sunt foarte atractive atunci când sunt urmărite de publicul spectator

Având în vedere restricţiile pandemiei de COVID 19, dintre cele 1200 de locuri, cât numără tribuna de la hipodromul Ploieşti, doar 300 de persoane au putut ajunge pe arena hipică. Însă mai bine de 100 de persoane au putut să între, pentru că fie s-au imunizat, fie au prezentat un test PCR negativ.

Marian Dima- Inspector Complex Hipodrom Ploiești: La eliberarea biletului se prezintă această dovadă. Ne bucurăm și că există un grad de responsabilitate foarte înalt și toată lumea respectă și purtatul măștii și acea distanțare socială.

Biletul de intrare costă 5 lei, iar copiii până în 7 ani au acces gratuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Cursele hipice de trap, organizate din nou pe hipodromul din Ploieşti. Pentru un bilet, spectatorii au nevoie de un test PCR sau de adeverinţa de vaccinare