Antena Meniu Search
x

Foto Dieta de "canibal" ținută de Erling Haaland, senzația de la Manchester City: "Ei zic că e rea carnea, dar care carne?"

Fotbalistul norvegian Erling Haaland, care joacă în prezent pentru Manchester City, a mărturisit că ține o dietă strictă pentru a-și menține forma fizică. Mai exact, consumă cantități mari de ficat și inimă de vită, alimente bogate în vitamina B, fier, fosfor, cupru și magneziu.

de Redactia Observator

la 10.10.2022, 13:11

fotbalistul norvegian Erling Haaland
Dieta de "canibal" ținută de Erling Haaland, senzația de la Manchester City: "Ei zic că e rea carnea, dar care carne?" - Profimedia Images

Atacantul în vârstă de 22 de ani, care se poate lăuda cu nu mai puțin de 20 de goluri în acest sezon, ține o dietă a la "Hannibal Lecter", scriu jurnaliștii de la The Sun. Bucăți mari de ficat și inimă de vită, luate de la propriul măcelar, sunt o normalitate pentru Haaland, care mai noi își filtrează și apa.

"Tu nu mănânci asta, dar eu sunt foarte preocupat să îmi mențin corpul. Cred că a consuma alimente de calitate care sunt de proveniență locală este foarte important. Oamenii zic că e rea carnea, dar care carne e rea? Cea de la McDonald's? Sau carnea de provieniență locală, de la o vită ce paște iarbă?", a declarat el, într-un documentar. "De asemenea, am început să îmi filtrez apa puțin. Cred că poate avea mari beneficii pentru corp", a precizat el. 

Erling Haaland, inspirat de dieta lui Cristiano Ronaldo

Însă Haaland nu consumă doar carne. Într-un mic tur cu jurnaliștii, la baza de antrenament a echipei Manchaster City, norvegianul - despre care se știe că adoră să mănânce pizza doner kebab - a comandat o simplă omletă cu șuncă. Pe lânga asta, nu se ferește nici de lasagna făcută de tatăl său, o rețetă ce întregește necesarul de 6.000 de calorii pe zi. De altfel, Erase Steenslid, antrenorul lui Haaland de la Borussia Dortmund, glumea despre cum fotbalistul era mereu cel mai aproape de bufet iar farfuria sa arăta ca un mic munte de mâncare. 

Alfie Haaland, tatăl norvegianului, care a jucat și el în trecut pentru "Cetățeni", a precizat că Erling a fost inspirat de dieta ținută de Cristiano Ronaldo. "I s-a spus o poveste despre Patrice Evra, care a avut un prânz cu Ronaldo și nu a mâncat decât pește, nimic altceva. Erling încearcă acum să facă la fel", a mărturisit el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Dieta de "canibal" ținută de Erling Haaland, senzația de la Manchester City: "Ei zic că e rea carnea, dar care carne?"