Antena Meniu Search
x

Video "E istorie pentru Constanţa". Hagi a scos iar românii pe străzi: mii de oameni s-au bucurat după ce Farul a devenit campioana României

Mii de oameni au colorat străzile din Constanţa în alb şi albastru după ce Farul a câştigat aseară campionatul României. Petrecerile s-au ţinut în lanţ atât în Piaţa Ovidiu, cât şi în cluburile din centrul oraşului. Gheorghe Hagi şi jucătorii săi au sărbătorit cu trofeul în braţe pe muzică machedonească, până dimineaţa.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 22.05.2023, 19:43

Vezi și

De pe stadion sau de la terase, mii de oameni au asistat cu sufletul la gură la meciul decisiv pentru câştigarea trofeului. Imediat după festivitate, Hagi şi jucătorii s-au dus într-un club din centrul oraşului pentru a se bucura de victorie. Într-o ipostază rară, Gică Hagi a pus mâna pe microfon şi a întreţinut atmosfera. Alături de antrenorul echipei de la malul mării a fost şi Stere Halep, tatăl Simonei. Împreună au ridicat trofeul primit aseară.

Suporterii au pornit fiesta în Piaţa Ovidiu

Suporterii au pornit fiesta în Piaţa Ovidiu. Cu torţe, fumigene şi artificii, fanii au cântat până în zorii zilei. "E istorie pentru Constanţa cu numele Farul. A mai fost Viitorul, dar este Farul Constanţa (n.r. în prezent), echipa noastră, a oraşului, a Dobrogei până la urmă", spune un suporter. "Ce să zic? E incredibil! Suntem campionii României, mai mult de atât ce poţi să-ţi doreşti?", spune un alt suporter.

Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât echipa constănţeană a fost condusă în prima repriză cu 2-0. Un suporter înfocat a ţinut morţiş să se urce şi pe statuia lui Ovidiu. Momentul de euforie a fost scurtat de jandarmi, care l-au dat jos şi l-au amendat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » "E istorie pentru Constanţa". Hagi a scos iar românii pe străzi: mii de oameni s-au bucurat după ce Farul a devenit campioana României