Antena Meniu Search
x

Galerie foto Farul Constanţa - FCSB 3-2. Echipa lui Gică Hagi e campioana României, după un meci dramatic la Ovidiu

Farul Constanța - FCSB 3-2. Echipa condusă de Gică Hagi s-a impus la Ovidiu în fața roș-albaștrilor în urma unui meci dramatic și a reușit să câștige Superliga încă din penultimul act al competiției. Titlul nu se va mai decide în ultima etapă din play-off, atunci când vom avea partidele FCSB - Rapid și CFR - Farul. În acest moment, Farul are 50 de puncte, iar FCSB 46. Constănțenii au devenit campioni chiar de Ziua Constanței, sărbătorită pe 21 mai. Este al doilea titlu din palmaresul echipei, primul fiind obținut în 2017, când încă se numea Viitorul.

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 00:35

FC Farul Constanța este noua campioană a României la fotbal masculin. Echipa condusă de Gheorghe Hagi s-a impus în penultima etapă, în derby-ul cu ocupanta locului doi FCSB, câștigând cu 3-2, după ce a fost condusă cu 0-2 în debutul meciului, și are acum 4 puncte avans, cu o etapă înainte de final.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FCSB a început în forță meciul cu Farul Constanța, însă jucătorii lui Hagi nu s-au pierdut cu firea

FCSB a început tare la Ovidiu şi a condus cu 2-0 după golurile marcate de Şut, cu un şut superb de la distanţă, în minutul 9, şi de Compagno, din faţa porţii, în minutul 17.

Pe acelaşi subiect

Gazdele au început să preseze, iar bucureştenii au avut o bară, prin Compagno, în minutul 40, însă insistenţa Farului a dat roade în minutul 42, când Mateus Santos a înscris cu o lovitură de cap, la o greşeală a portarului Târnovanu.

În partea secundă Tudor Băluţă a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 58, dintr-o centrare a lui Casap. În continuare s-a jucat pe contre, iar gazdele au marcat golul victoriei în minutul 86, prin Louis Munteanu, aducând titlul în vitrina Farului, transmite news.ro.

Gică Hagi, înainte de meciul Farul Constanța - FCSB: "Viaţa merge înainte şi după acest meci. Sper să fiu inspirat"

Tehnicianul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, declara sâmbătă că speră să fie inspirat la meciul cu FCSB, la care jucătorii săi trebuie "să exceleze".

"Suntem pe un drum bun şi foarte bun, încă nu am ajuns să fim excelenţi, fantastici sau geniali. Dacă vom câştiga meciul de duminică va fi un lucru excepţional pe care l-a făcut echipa, clubul în această perioadă. În momentul de faţă un rezultat e cert: vom participa în cupele europene. Am pus în spatele nostru patru cluburi foarte bune, foarte bine organizate, cu mai multă experienţă, cu poaate bani mai mulţi şi obiective de la început spuse de a câştiga. Suntem mândri de tot ce am făcut în acest sezon, din vară până acum, sunt mândru de jucătorii mei, am un grup extraordinar", a spus Hagi.

El considera că partida cu FCSB este foarte importantă, "cu o echipă foarte talentată, tehnică, cu experienţă mare". "Noi trebuie să ne gândim doar la noi, să facem jocul nostru, să încercăm să facem mult mai bine ambele faze decât adversarul nostru. Ne dorim cele trei puncte, aceasta este mentalitatea la fiecare meci. Trei puncte foarte importante pentru a ajunge la excelent, excepţional. Viaţa merge înainte şi după acest meci. Vom continua procesul de dezvoltare. Suntem cu toţii mobilizaţi şi sperăm să câştigăm. Cred că va ieşi un meci foarte bun. Îmi pare rău că Alibec nu e cu noi, dar trebuie să ne adaptăm. Sper să fiu inspirat. Suntem pe primul loc, trebuie doar să rămânem pe primul loc. Sperăm să prindem o zi bună, să fim inspiraţi şi să câştigăm meciul. Sunt în faţa unui meci în care trebuie echipa mea să exceleze", spunea Hagi.

Farul Constanța - FCSB în Superligă. Echipe de start

Farul Constanța: Aioani – Kiki, Larie, Artean, Borza – T. Băluță, Nedelcu, Grameni – Ad. Mazilu, L. Munteanu, Mateus Barbosa

Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, Boli, Doukoure, Casap, N. Popescu, V. Morar, Sali, I. Cojocaru

Antrenor: Gică Hagi

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea

Antrenor: Elias Charalambous

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Farul Constanţa - FCSB 3-2. Echipa lui Gică Hagi e campioana României, după un meci dramatic la Ovidiu