Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Emma Răducanu, eliminată în turul doi de la Roland Garros

Jucătoarea britanică de origine română Emma Răducanu a fost învinsă de belarusa Aleksandra Sasnovici cu 3-6, 6-1, 6-1, miercuri, la Paris, în runda a doua a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros.
 

de Redactia Observator

la 25.05.2022 , 15:34

Emma Răducanu, eliminată în turul doi de la Roland Garros Emma Răducanu, eliminată în turul doi de la Roland Garros - Profimedia

Răducanu (19 ani), numărul 12 mondial şi campioana en titre de la US Open, aflată în premieră la Openul Franţei, s-a înclinat după circa două ore de joc (2 h 04 min), scrie Agerpres.

Sasnovici (47 WTA) reuşise să o învingă pe Emma Răducanu şi în toamna anului trecut (octombrie), la Indian Wells, la primul meci al britanicei după succesul de la Flushing Meadows.

La Paris, belarusa a totalizat 45 de mingi direct câştigătoare, în timp ce Răducanu a avut doar 17. Britanica a făcut şi mai multe erori neprovocate, 33 faţă de 24.

Articolul continuă după reclamă

În turul al treilea, Sasnovici o va înfrunta pe germanca Angelique Kerber (17 WTA) sau pe franţuzoaica Elsa Jacquemot (215 WTA).

Pe acelaşi subiect

Răducanu, eliminată de la Roland Garros

Emma Răducanu are câte o participare la fiecare din cele patru turnee de Mare Şlem, nereuşind să treacă de turul al doilea la Australian Open şi Roland Garros anul acesta, după ce în 2021 a făcut senzaţie la Wimbledon (ajunsă în optimi din calificări) şi US Open (campioană venind din calificări).

Belgianca Elise Mertens, cap de serie numărul 31, s-a calificat în turul al treilea fără joc, după retragerea cehoaicei Marie Bouzkova.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Sport » Emma Răducanu, eliminată în turul doi de la Roland Garros