Antena Meniu Search
x

Video Eroii Argentinei au ajuns acasă cu trofeul Cupei Mondiale. ”Pumele” lui Messi, primite de zeci de mii de fani

Campionii mondiali argentinieni au ajuns acasă, dar nu cu mâna goală, ci cu marele trofeu. Au avut parte de o primire triumfală la Buenos Aires, acolo unde fanii îi așteptau să sărbătorească victoria. A fost declarată zi liberă în Argentina, pentru ca toți iubitorii de fotbal să-l întâmpine pe Messi și pe coechipierii lui.

de Cristina Cruceru

la 20.12.2022, 13:07

Vezi și

Campionii mondiali argentinieni au ajuns, luni noapte (ora locală 02.21), la Buenos Aires. Messi și coechipierii lui au sărbătorit alături de mii de fani, imediat cum au ajuns pe aeroportul Ezeiza. Au fost primiți cu covorul roșu, iar primul care a pășit a fost Messi. Apoi, ”pumele” au plecat spre baza de antrenament, unde au rămas peste noapte. Marți, în Argentina a fost declarată zi liberă, pentru ca oamenii să se bucure alături de ”pume”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Naționala Argentinei a ajuns acasă

Naţionala Argentinei a plecat luni din Qatar şi a efectuat o escală la Roma. Au ajuns în Argentina, iar de la aeroport au mers la baza de antrenament, conform News.ro. În cursul acestei zile, Messi și coechipierii lui vor sărbători victoria cea mare la Obelisc, în Buenos Aires, alături fani. Sun așteptați peste un milion de argentinieni, în străzi, pentru a celebra alături de campioană. 

Cupa Mondială a ajuns în Argentina, iar Messi a fost nedezlipit de ea. S-a dezlănțuit o adevărată nebunie atunci când iubitorii de fotbal l-au văzut pe Messi că aduce Cupa ”acasă” după 36 de ani. Ultimul care a reușit o astfel de performanță a fost Diego Maradona, în 1986.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Eroii Argentinei au ajuns acasă cu trofeul Cupei Mondiale. ”Pumele” lui Messi, primite de zeci de mii de fani