Antena Meniu Search
x

"Este greu de acceptat". Emma Răducanu, prima reacție după ce s-a accidentat la Auckland și a părăsit terenul în lacrimi

Emma Răducanu, sportiva cu origini româneşti de pe locul 78 WTA, s-a retras din ASB Classic de la Auckland după ce a suferit o accidentare gravă la gleznă. Răducanu, numărul 78 mondial, s-a impus clar, cu 6-0, în primul set al meciului de joi cu Viktoria Kuzmova, dar s-a înclinat apoi în setul secund, câştigat cu 7-5 de reprezentata Slovaciei, înainte ca britanica să renunţe, cu ochii în lacrimi, în debutul setului al treilea, din cauza unei accidentări la glezna stângă, notează Agerpres.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 21:28

Emma Răducanu, prima reacție după ce s-a accidentat la Auckland și a părăsit terenul în lacrimi
Emma Răducanu, prima reacție după ce s-a accidentat la Auckland și a părăsit terenul în lacrimi - Shutterstock

Britanica Emma Răducanu a criticat, joi, terenurile indoor la turneul de la Auckland, după ce s-a accidentat la meciul cu Viktoria Kuzmova, relatează The Guardian, citat de News.ro. Meciul s-a disputat pe un teren acoperit din cauza ploii.

Este greu de acceptat. Am muncit mult în ultimele luni şi mă simţeam bine şi optimistă. Să fiu oprită de o astfel de accidentare, să sufăr o entorsă la gleznă este dezamăgitor. Mă gândeam că joc destul de bine. Terenurile sunt foarte alunecoase, nu este surprinzător că i s-a întâmplat asta cuiva. Este ceva ce nu pot controla şi venit după o zi foarte lungă de aşteptare. Dar vom evalua situaţia zilele următoare şi vom vedea ce paşi vom face”, a spus Răducanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » "Este greu de acceptat". Emma Răducanu, prima reacție după ce s-a accidentat la Auckland și a părăsit terenul în lacrimi