Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Este greu de acceptat". Emma Răducanu, prima reacție după ce s-a accidentat la Auckland și a părăsit terenul în lacrimi

Emma Răducanu, sportiva cu origini româneşti de pe locul 78 WTA, s-a retras din ASB Classic de la Auckland după ce a suferit o accidentare gravă la gleznă. Răducanu, numărul 78 mondial, s-a impus clar, cu 6-0, în primul set al meciului de joi cu Viktoria Kuzmova, dar s-a înclinat apoi în setul secund, câştigat cu 7-5 de reprezentata Slovaciei, înainte ca britanica să renunţe, cu ochii în lacrimi, în debutul setului al treilea, din cauza unei accidentări la glezna stângă, notează Agerpres.

de Redactia Observator

la 05.01.2023 , 21:28

Emma Răducanu, prima reacție după ce s-a accidentat la Auckland și a părăsit terenul în lacrimi
Emma Răducanu, prima reacție după ce s-a accidentat la Auckland și a părăsit terenul în lacrimi - Shutterstock

Britanica Emma Răducanu a criticat, joi, terenurile indoor la turneul de la Auckland, după ce s-a accidentat la meciul cu Viktoria Kuzmova, relatează The Guardian, citat de News.ro. Meciul s-a disputat pe un teren acoperit din cauza ploii.

Este greu de acceptat. Am muncit mult în ultimele luni şi mă simţeam bine şi optimistă. Să fiu oprită de o astfel de accidentare, să sufăr o entorsă la gleznă este dezamăgitor. Mă gândeam că joc destul de bine. Terenurile sunt foarte alunecoase, nu este surprinzător că i s-a întâmplat asta cuiva. Este ceva ce nu pot controla şi venit după o zi foarte lungă de aşteptare. Dar vom evalua situaţia zilele următoare şi vom vedea ce paşi vom face”, a spus Răducanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sport » "Este greu de acceptat". Emma Răducanu, prima reacție după ce s-a accidentat la Auckland și a părăsit terenul în lacrimi