Antena Meniu Search
x

Foto Familia lui Mino Raiola anunță moartea impresarului: "Prezenţa sa ne va lipsi veşnic"

Celebrul agent de jucători Mino Raiola, care a impresariat jucători ca Paul Pogba, Erling Haaland şi Zlatan Ibrahimovici, a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 54 de ani. Anunţul a fost făcut de familia impresarului, pe contul de Twitter al lui Raiola.

de Redactia Observator

la 30.04.2022, 17:48

impresarul Mino Raiola
Familia lui Mino Raiola anunță moartea impresarului: "Prezenţa sa ne va lipsi veşnic" - HEPTA

“Cu durere infinită împărtăşim trecerea în nefiinţă a celui mai grijuliu şi extraordinar agent de jucători care a existat vreodată. Mino s-a luptat până la final cu aceeaşi putere pe care a arătat-o la masa negocierilor pentru a ne apăra jucătorii. Ca de obicei, Mino ne-a făcut mândri şi nu şi-a dat seama niciodată de asta. Mino a atins multe vieţi de-a lungul carierei şi a scris un nou capitol în istoria fotbalului modern. Prezenţa sa ne va lipsi veşnic. Misiunea lui Mino de a face fotbalul un loc mai bun pentru jucători va continua cu aceeaşi pasiune. Le mulţumim tuturor pentru imensa susţinere primită în aceste vremuri dificile şi cerem să se respecte intimitatea familiei şi prietenilor în acest moment de durere. Familia Raiola”, este mesajul de pe contul de Twitter al lui Mino Raiola.

Joi, presa internaţională scria că Raiola a murit, însă atunci ştirile au fost dezminţite de impresar şi de apropiaţii săi.

În ianuarie, Raiola a fost operat de urgenţă la Milano, însă atunci nu s-a precizat în ce a constat intervenţia chirurgicală.   

Mino Raiola adunase o avere de aproape 85 de milioane de dolari

Mino Raiola, născut în Italia în 1967, şi crescut în Olanda, a reprezentat de-a lungul carierei peste 20 de staruri ale fotbalului mondial, fiind considerat unul dintre cei mai importanţi agenţi de fotbalişti din lume, informează news.ro.

În 2020, Forbes îl plasa pe Raiola pe locul 4 în topul impresarilor din sport, cu o avere de 84,7 milioane de dolari şi contracte în valoare de 847,7 milioane de dolari. Primele trei poziţii erau ocupate de Scott Boras (baseball – contracte de 3,2 miliarde de dolari, avere de 161,1 milioane de dolari), Jonathan Barnett (fotbal – contracte de 1,4 miliarde de dolari, avede de 142,3 milioane de dolari) şi Jorge Mendes (fotbal – contracte de un miliard de dolari, avere de 104 milioane de dolari).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Familia lui Mino Raiola anunță moartea impresarului: "Prezenţa sa ne va lipsi veşnic"