Antena Meniu Search
x

Festival de goluri în 16-imile de finală ale Europa League. Rezultatele complete ale serii

Joi seara s-au jucat meciurile din prima manşă a 16-imilor de finală din Europa League, iar în cele 16 meciuri programate s-au înscris nu mai puţin de 59 de goluri, ceea ce înseamnă o medie de aproape 3,7 goluri pe meci.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 19.02.2021, 07:27

Meciurile din manşa a doua a 16-imilor de finală din Europa League se joacă pe 24 şi 25 februarie
Nicolae Stanciu a fost cel mai periculos jucător al Slaviei Praga în duelul cu Leicester City din Europa League - Hepta
  • Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a făcut doar egal, acasă, cu FC Bruges, în Europa League.
  • Glasgow Rangers, echipa la care joacă Ianis Hagi, are mari şanse să se califice în optimile de finală ale Europa League.

Dinamo Kiev, formaţia antrenată de Mircea Lucescu, a deschis balul cu un 1-1 înregistrat într-un meci jucat, pe teren propriu, cu belgienii de la FC Bruges.

Mircea Lucescu, tehnician care nu s-a putut baza pe mijlocaşul Tudor Băluţă, accidentat, s-a declarat dezamăgit la finalul partidei. Dezamăgit atât de golul încasat, care o transformă pe FC Bruges în favorită la calificarea în faza optimilor de finală, cât şi de prestaţia fanilor ucraineni care i-au cerut din nou demisia pe motiv că a antrenat-o, în trecut, pe marea rivală Şahtior Doneţk.

De un meci de pomină a avut parte AC Milan. Fără Ciprian Tătăruşanu, lăsat pe banca de rezerve, dar şi fără câţiva titulari de drept, precum Zlatan Ibrahimovic, Hakan Calhanoglu, Simon Kjaer sau Frank Kessie, Milan a obţinut un 2-2 pe terenul formaţiei Steaua Roşie Belgrad.

Milan a condus cu 1-0 şi 2-1 şi a avut superioritate numerică în ultimul sfert de oră dar, chiar şi aşa, Steaua Roşie Belgrad a avut puterea să egaleze în prelungiri, graţie unui gol marcat de Pavkov.

Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi trimis pe teren abia din minutul 74, s-a impus, cu 4-3, pe terenul formaţiei belgiene Royal Antwerp. Deşi a intrat pe teren la 3-2 pentru adversari, Ianis Hagi nu a avut nicio legătură cu golurile prin care Glasgow Rangers a reuşit să întoarcă soarta partidei.

Titular la Slavia Praga şi prezent pe teren timp de 73 de minute, mijlocaşul român Nicolae Stanciu a fost din nou cel mai periculos jucător al cehilor şi în confruntarea cu englezii de la Leicester City. Însă, din păcate, Stanciu nu a găsit drumul spre gol, astfel că duelul dintre Slavia Praga şi Leicester City s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Joi seara au făcut paşi mari spre calificarea în faza optimilor de finală ale Europa League formaţii precum Manchester United, 4-0 în deplasare cu Real Sociedad, Tottenham Hotspur, 4-1 în deplasare cu Wolfsberger, AS Roma, 2-0 la Sporting Braga, Şahtior Doneţk, 2-0 la Maccabi Tel Aviv, sau Villarreal, 2-0 la Red Bull Salzburg.

Surpriza serii a produs-o formaţia spaniolă Granada care a trecut, scor 2-0, de Napoli şi are mari şanse să elimine una dintre marile favorite la câştigarea competiţiei.

Rezultate 16-imi de finală Europa League

Dinamo Kiev - FC Bruges 1-1

Sporting Braga - AS Roma 0-2

Steaua Roşie Belgrad - AC Milan 2-2

FC Krasnodar - Dinamo Zagreb 2-3

Olympiakos Pireu - PSV Eindhoven 4-2

Real Sociedad - Manchester United 0-4

Slavia Praga - Leicester City 0-0

Wolfsberger - Tottenham Hotspur 1-4

Young Boys Berna - Bayer Leverkusen 4-3

Royal Antwerp - Glasgow Rangers 3-4

Benfica Lisabona - Arsenal Londra 1-1

Granada - Napoli 2-0

Lille - Ajax Amsterdam 1-2

Maccabi Tel Aviv - Şahtior Doneţk 0-2

Molde - Hoffenheim 3-3

Red Bull Salzburg - Villarreal 0-2

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Sport » Festival de goluri în 16-imile de finală ale Europa League. Rezultatele complete ale serii