Antena Meniu Search
x

Florin Tălpan cere bani de la Armată, după ce a câștigat apelul cu FCSB pe marca STEAUA: "Mi s-a luat din salariu"

Curtea de Apel a respins, ca nefondată, cererea de anulare înaintată de FCSB privind toate mărcile înregistrate din patrimoniul Clubul Sportiv al Armatei, a anunţat juristul CSA Steaua, Florin Tălpan. FCSB poate face apel la această în 30 de zile.

de Redactia Observator

la 07.03.2024, 19:26

Florin Tălpan
Florin Tălpan cere bani de la Armată, după ce a câștigat apelul cu FCSB pe marca STEAUA: "Mi s-a luat din salariu" - Facebook

"O nouă victorie a mea în instanţă! Avocatul lui Becali a pierdut din nou în faţa mea, în încercarea de a ne anula sau decădea mărcile aflate în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti! Am muncit că de obicei foarte mult, şi am satisfacţia că instanţa mi-a dat dreptate! În loc să fiu recompensat pentru toate reuşitele mele, mi s-a luat din salariu şi cu toate acestea, am găsit puterea să lupt mai departe! Sunt mândru de muncă mea şi de eforturile pe care le-am făcut! Este inadmisibil ca eu să am rezultate remarcabile iar conducerea Ministerului Apărării Naţionale să nu mă aprecieze şi să nu îmi acorde sporul integral pentru lucrări de excepţie, spor pe care îl merit, deoarece am câştigat dosare foarte grele şi am păstrat în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei marca Steaua Bucureşti, numele Steaua Bucureşti și palmaresul echipei de fotbal! Sper că eforturile depuse de către mine să fie recompensate de ministrul Apărării Naționale la adevărata lor valoare în cel mai scurt timp!" a scris Tălpan pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Soluţia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, cererea se va depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei, azi, 6.03.2024", se precizează în decizie.

Pe acelaşi subiect

FCSB a cerut anularea mărcilor STEAUA aparținând CSA

FCSB a cerut anularea respectiv decăderea tuturor mărcilor STEAUA aparţinând CSA şi constatarea mărcii notorii STEAUA aparţinând FCSB, din anul 2003.

La Curtea de Apel Bucureşti, în 2021, CSA Steaua a câştigat în instanţă trofeele şi performanţele clubului de la înfiinţarea din 1947 până în 1998. CSA Steaua a cerut şi palmaresul clubului roş-albastru între anii 1998, când Viorel Păunescu a devenit preşedintele "militarilor", şi 2003, când echipa a fost preluată de Gigi Becali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Florin Tălpan cere bani de la Armată, după ce a câștigat apelul cu FCSB pe marca STEAUA: "Mi s-a luat din salariu"