Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a pierdut procesul cu Florin Talpan şi trebuie să îi plătească o sumă uriaşă, despăgubiri, juristului CSA Steaua

Finanţatorul FCSB Gigi Becali a fost obligat de Curtea de Apel Bucureşti la plata unor despăgubiri în valoare de 30.000 de euro.

Gigi Becali a pierdut procesul cu Florin Talpan şi trebuie să îi plătească o sumă uriaşă, despăgubiri, juristului CSA Steaua

Finanţatorul FCSB Gigi Becali a fost obligat de Curtea de Apel Bucureşti la plata unor despăgubiri în valoare de 30.000 de euro, în urma procesului intentat de juristul clubului CSA Steaua, Florin Talpan. Decizia nu este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti a respins apelul formulat de Becali şi a stabilit cuantumul despăgubirilor către Talpan la 30.000 de euro.

„Respinge apelul formulat de apelantul pârât, ca nefondat. Admite apelul formulat de apelantul reclamant. Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că stabileşte cuantumul despăgubirilor la suma de 30.000 euro. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Obligă apelantul pârât să plătească apelantului reclamant suma de 50 lei, cheltuieli de judecată în apel. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare”, se arată în soluţia pe scurt prezentată pe portalul instanţelor de judecată.

Finanţatorul echipei FCSB George Becali şi juristul clubului CSA Steaua, Florin Talpan, s-au contrat în repetate rânduri pe tema folosirii numelui "Steaua" şi "Steaua Bucureşti".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Gigi Becali a pierdut procesul cu Florin Talpan şi trebuie să îi plătească o sumă uriaşă, despăgubiri, juristului CSA Steaua