Antena Meniu Search
x

Floyd Mayweather a boxat opt reprize cu YouTuberul Logan Paul, într-un meci demonstrativ

Boxerul american Floyd Mayweather a revenit în ring, după o lungă pauză, pentru a disputa un meci de opt reprize cu YouTuberul Logan Paul.

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 12:45

Meciul dintre Floyd Mayweather şi Logan Paul a provocat reacţii negative
Meciul dintre Floyd Mayweather şi Logan Paul a provocat reacţii negative - Profimedia
  • Floyd Mayweather a revenit în ring după o pauză de aproape doi ani şi jumătate.

Confruntarea a fost anunţată în decembrie anul trecut şi ar fi trebuit să se dispute la sfârşitul lunii februarie, anul acesta, însă s-a decis amânarea galei din cauza pandemiei de coronavirus.

În cele din urmă, meciul dintre Floyd Mayweather şi Logan Paul a avut loc duminică seara şi s-a desfăşurat la Hard Rock Stadium din Miami Gardens, Florida. Cei doi şi-au măsurat forţele timp de opt reprize a câte trei minute, iar la final nu a fost anunţat niciun câştigător, partida fiind una cu caracter demonstrativ însă şi una în urma căreia cei doi şi-au umplut conturile cu bani.

Nu a fost singura dispută cu caracter demonstrativ din gala respectivă. Chad Johnson (43 de ani), fost jucător de fotbal american, a boxat, timp de patru reprize a câte două minute, cu Brian Maxwell. De asemenea, şi în cazul celor doi nu a fost anunţat niciun învingător.

În aceeaşi gală, suedezul Badou Jack, fost campion mondial la supermijlocie şi la semigrea, l-a făcut knock-out în repriza a patra pe Dervin Colina, din Venezuela, iar Luis Arias l-a învins, la decizie, pe Jarrett Hurd.

Pe acelaşi subiect

Reacţii după meciul dintre Mayweather şi Logan Paul

Meciul cu Logan Paul a reprezentat, practic, revenirea în ring, după o pauză de circa doi ani şi jumătate, a lui Floyd Mayweather. Pugilistul american, fost multiplu campion mondial, nu mai boxase din decembrie 2018, când l-a făcut knock-out în prima repriză pe japonezul Tenshin Nasukawa, într-o altă partidă cu caracter demonstrativ care s-a desfăşurat la Saitama, în Japonia.

Confruntarea dintre Mayweather şi Logan Paul a provocat reacţii mai degrabă negative, mulţi iubitori ai sportului profitând de ocazie pentru a-l acuza pe Mayweather că îl creditează pe Logan Paul drept o valoare a sportului, deşi pe acesta nu-l recomandă decât prestaţiile din mediul online.

De asemenea, iubitorii boxului îl acuză pe Mayweather că refuză să mai urce în ring pentru meciuri cu caracter profesionist de teamă să nu-şi distrugă imaginea de campion neînvins, americanul având, la activ, 50 de victorii obţinute din 50 de meciuri disputate, 27 dintre cele 50 de victorii fiind obţinute înainte de limită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Floyd Mayweather a boxat opt reprize cu YouTuberul Logan Paul, într-un meci demonstrativ