Floyd Mayweather a boxat opt reprize cu YouTuberul Logan Paul, într-un meci demonstrativ

De Redactia Observator.
Publicat: 07.06.2021, 12:36.
Actualizat: 07.06.2021, 12:45

Boxerul american Floyd Mayweather a revenit în ring, după o lungă pauză, pentru a disputa un meci de opt reprize cu YouTuberul Logan Paul.

Meciul dintre Floyd Mayweather şi Logan Paul a provocat reacţii negative

Meciul dintre Floyd Mayweather şi Logan Paul a provocat reacţii negative

Profimedia

Confruntarea a fost anunţată în decembrie anul trecut şi ar fi trebuit să se dispute la sfârşitul lunii februarie, anul acesta, însă s-a decis amânarea galei din cauza pandemiei de coronavirus.

În cele din urmă, meciul dintre Floyd Mayweather şi Logan Paul a avut loc duminică seara şi s-a desfăşurat la Hard Rock Stadium din Miami Gardens, Florida. Cei doi şi-au măsurat forţele timp de opt reprize a câte trei minute, iar la final nu a fost anunţat niciun câştigător, partida fiind una cu caracter demonstrativ însă şi una în urma căreia cei doi şi-au umplut conturile cu bani.

Citește și:

Nu a fost singura dispută cu caracter demonstrativ din gala respectivă. Chad Johnson (43 de ani), fost jucător de fotbal american, a boxat, timp de patru reprize a câte două minute, cu Brian Maxwell. De asemenea, şi în cazul celor doi nu a fost anunţat niciun învingător.

În aceeaşi gală, suedezul Badou Jack, fost campion mondial la supermijlocie şi la semigrea, l-a făcut knock-out în repriza a patra pe Dervin Colina, din Venezuela, iar Luis Arias l-a învins, la decizie, pe Jarrett Hurd.

Reacţii după meciul dintre Mayweather şi Logan Paul

Meciul cu Logan Paul a reprezentat, practic, revenirea în ring, după o pauză de circa doi ani şi jumătate, a lui Floyd Mayweather. Pugilistul american, fost multiplu campion mondial, nu mai boxase din decembrie 2018, când l-a făcut knock-out în prima repriză pe japonezul Tenshin Nasukawa, într-o altă partidă cu caracter demonstrativ care s-a desfăşurat la Saitama, în Japonia.

Confruntarea dintre Mayweather şi Logan Paul a provocat reacţii mai degrabă negative, mulţi iubitori ai sportului profitând de ocazie pentru a-l acuza pe Mayweather că îl creditează pe Logan Paul drept o valoare a sportului, deşi pe acesta nu-l recomandă decât prestaţiile din mediul online.

De asemenea, iubitorii boxului îl acuză pe Mayweather că refuză să mai urce în ring pentru meciuri cu caracter profesionist de teamă să nu-şi distrugă imaginea de campion neînvins, americanul având, la activ, 50 de victorii obţinute din 50 de meciuri disputate, 27 dintre cele 50 de victorii fiind obţinute înainte de limită.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.