Antena Meniu Search
x

Dramă pentru Floyd Mayweather. Și-a pierdut mama și unchiul în interval de câteva zile

Necazurile se țin scai de Floyd Mayweather. La mai puțin de o săptămână după ce mama sa a încetat din viață, campionul mondial și-a pierdut și unchiul. Roger Mayweather (58 de ani) a decedat.

de Silviu Vișan

la 18.03.2020, 14:34

Floyd Mayweather împreună cu Evander Holyfield
Floyd Mayweather - Hepta via DPA Images / Joel Marklund
  • Unchiul lui Floyd Mayweather, Roger, a decedat la 58 de ani
  • Acesta suferea de diabet și alte boli mintale
  • Roger Mayweather a fost primul campion mondial din familie

Necazurile se țin scai de Floyd Mayweather. La mai puțin de o săptămână după ce mama sa a încetat din viață, campionul mondial și-a pierdut și unchiul. Roger Mayweather (58 de ani) a decedat

Acesta l-a antrenat pe Floyd Mayweather în mai multe rânduri de-a lungul carierei și l-a ajutat să devină campion mondial la cinci categorii de greutate. Nu se știe momentan care a fost cauza decesului, dar Roger Mayweather avea probleme de sănătate de mai mulți ani. Acesta suferea de diabet, dar avea și pierderi de memorie. În 2016, unchiul lui Floyd a dispărut de acasă și a fost găsit de autorități după câteva zile. 

Roger Mayweather, primul campion mondial din familie

Supranumit "Black Mamba", Roger Mayweather a fost primul campion mondial din familie. A deținut titlul WBA la categoria superpană, între 1983 și 1984, și pe cel WBC la mijlocie-mică, între 1987 și 1989. Roger Mayweather a mai câștigat apoi centura IBO la categoria semimijlocie, pe care a deținut-o între 1994 și 1995.

În cariera sa la profesioniști, Roger Mayweather a boxat în 72 de meciuri, în care a obținut 59 de victorii și 13 înfrângeri. S-a retras în 1999.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Dramă pentru Floyd Mayweather. Și-a pierdut mama și unchiul în interval de câteva zile