Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Juan Izquierdo, fotbalistul uruguaian care s-a prăbuşit pe gazon în timpul unui meci din Copa Libertadores, a murit

Fotbalistul uruguaian Juan Izquierdo, care s-a prăbuşit pe gazon zilele trecute, în urma unui meci jucat în Copa Libertadores, a murit la numai 27 de ani.

de Redactia Observator

la 28.08.2024 , 15:18

Juan Izquierdo a murit la 27 de ani, după ce s-a prăbuşit pe gazon în timpul unui meci jucat în Copa Libertadores
Juan Izquierdo a murit la 27 de ani, după ce s-a prăbuşit pe gazon în timpul unui meci jucat în Copa Libertadores - Profimedia

Juan Izquierdo era legitimat la Nacional Montevideo, echipă din ţara natală, iar pe 22 august s-a prăbuşit pe gazon, în timpul unui meci jucat împotriva echipei FC Sao Paulo, în deplasare, în Copa Libertadores.

Izquierdo a intrat la pauza meciului cu FC Sao Paulo, pierdut, cu 0-2, dar în ultimele minute ale jocului s-a prăbuşit pe gazon, fără să fie atins de cineva sau ceva. Fotbalistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo, iar după circa cinci zile de la momentul respectiv, medicii i-au declarat decesul.

Juan Izquierdo avea 27 de ani şi a suferit, în timpul meciului, de o tulburare a ritmului cardiac. Ulterior, la spital, pe fondul problemelor cu inima, fotbalistul ar fi suferit şi un stop cardio-respirator care, în cele din urmă, i-a fost fatal.

Articolul continuă după reclamă

Decesul lui Izquierdo a reprezentant o lovitură devastatoare pentru fotbaliştii lui Nacional Montevideo şi nu numai. Echipa antrenată de Martin Lasarte şi-a amânat, deja, două meciuri din campionat, cele cu Liverpool Montevideo, care ar fi trebuit să se joace pe 30 august, şi cu Wanderers, care ar fi trebuit să se joace pe 3 septembrie.

Juan Izquierdo a evoluat, de-a lungul timpului, doar în campionatul din Uruguay, cu excepţia unei scurte perioade petrecută, în 2021, la Atletico San Luis, în Mexic.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Sport » Juan Izquierdo, fotbalistul uruguaian care s-a prăbuşit pe gazon în timpul unui meci din Copa Libertadores, a murit