Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Balanţă 16-22 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Balanţă 16-22 septembrie 2024. Săptămâna aceasta aduce o energie intensă și transformatoare. Miercuri, Mercur în opoziție cu Saturn poate aduce tensiuni interne, provocându-te să te confrunți cu anxietăți sau îndoieli mai vechi.

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 21:59

- Shutterstock

Tot miercuri, eclipsa de Lună din Pești aduce schimbări semnificative în zona sănătății și a rutinei zilnice. Este un moment excelent pentru a face ajustări în stilul tău de viață, dar ar putea necesita renunțarea la obiceiuri care nu îți mai sunt benefice. Vineri, Soarele în opoziție cu Neptun poate crea confuzie sau neclarități, mai ales în ce privește direcția ta interioară, dar duminică, trecerea Soarelui în semnul tău îți aduce o revigorare a energiei și clarității.

BANI: Din punct de vedere financiar, este o săptămână în care trebuie să fii atent la detalii. Confuzia pe care o aduce Neptun în opoziție cu Soarele poate crea iluzii legate de bani sau proiecte de muncă. Evită să iei decizii importante legate de investiții sau achiziții până când ai toate informațiile necesare. Așteaptă până după duminică, când Soarele intră în semnul tău, aducând mai multă claritate.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, opoziția Mercur-Saturn te poate face să devii mai introspectiv, poate chiar să-ți reevaluezi relația actuală. Poți simți o nevoie mai mare de retragere pentru a reflecta la ceea ce îți dorești cu adevărat. Duminică, când Soarele intră în Balanță, te vei simți mult mai încrezător și deschis să comunici aceste sentimente cu partenerul. Dacă ești singur, pregătește-te pentru un nou început în viața ta romantică.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Balanţă 16-22 septembrie 2024