Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Formula 1, Marele Premiu al Azerbaidjanului. Oscar Piastri s-a impus la Baku. Cursa a fost LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Iată programul Marelui Premiu al Azerbaidjanului. După o săptămână de pauză, "Marele Circ" revine cu întrecerea de la Baku, acolo unde se anunţă o nouă cursă extrem de interesantă.

de Redactia Observator

la 15.09.2024 , 15:41

Tur 51/51: Oscar Piastri s-a impus la Baku.

Tur 50/51: Carlos Sainz l-a lovit pe Sergio Perez! Ambii au ieșit din cursă!

Tur 47/51: Lance Stroll s-a retras din cursă, din cauza unei probleme cu frânele monopostului său.

Articolul continuă după reclamă

Tur 44/51: O nouă încercare eşuată a lui Charles Leclerc de a-l depăşi pe Oscar Piastri. Pilotul de la McLaren se menține pe prima poziție.

Pe acelaşi subiect

Tur 38/ 51: Lando Norris a intrat la boxe. A ieşit de la boxe pe locul şapte, după Max Verstappen.

Tur 34/51: George Russell l-a depăşit pe Max Verstappen şi a urcat pe locul şase.

Tur 33/51: Duel pentru primul loc. Charles Leclerc a încercat să-l depăşească pe Oscar Piastri, însă pilotul de la McLaren s-a apărat impecabil.

Tur 25/51: Max Verstappen spune că are probleme tehnice şi frânele nu răspund la comenzi așa cum ar trebui.

Tur 20/51: Oscar Piastri l-a depăşit pe Charles Leclerc şi s-a clasat pe primul loc.

Tur 17/51: Charles Leclerc a intrat la boxe. A ieşit pe circuit pe locul al doilea.

Tur 15/51: George Russell şi Pierre Gasly l-au depăşit pe Daniel Ricciardo, în acelaşi timp. Russell urcă pe locul 9.

Tur 13/51: Verstappen şi Hamilton au intrat la boxe și au trecut pe pneuri hard.

Tur 8/51: Lando Norris, care a plecat de pe locul 15 în cursă, l-a depăşit pe Ollie Bearman şi a urcat pe locul 10, în puncte.

Turul 1/51: Carlos Sainz, plecat de pe locul 3, pierde poziţia şi cade pe 4 după doar două viraje

UPDATE 16:05 Charles Leclerc va pleca din pole position în Marele Premiu al Azerbaidjanului. De pe locul 2 va pleca Oscar Piastri, iar de pe trei va pleca Sainz.

UPDATE 12:40: George Russel (Mercedes) a fost cel mai rapid pilot în a treia sesiune de antrenamente, urmat de Charles Leclers şi Lando Norris.

UPDATE 17:13 Charles Leclerc a fost cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente.

UPDATE 15:23 Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot al primei sesiuni de antrenamente (1:45.546). El a fost urmat de Lewis Hamilton şi Sergio Perez, pilotul care s-a impus în urmă cu un an atât în cursa de sprint, cât şi în cursa principală.

Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului este duminică, de la ora 13:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Programul Marelui Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

Circuitul stradal de la Baku a debutat în Formula 1 în 2016, atunci când a găzduit Marele Premiu al Europei. Din 2017, acelaşi circuit a găzduit Marele Premiu al Azerbaidjanului, devenind una dintre cele mai interesante curse din sezon.

Turul de circuit are 6,003 km, iar piloţii trebuie să parcurgă 51 de tururi, pentru a acoperi distanţa de 306,049 km. Recordul pe tur este deţinut de Charles Leclerc, cel care a reuşit în 2019 să încheie turul cu timpul 1:43.009.

În urmă cu un an, Sergio Perez de la Red Bull a câştigat Marele Premiu al Azerbaidjanului, fiind urmat de Max Verstappen şi de Charles Leclerc.

Înaintea acestei curse, Max Verstappen este lider, cu 303 puncte, fiind urmat de Lando Norris, cu 241 de puncte, în timp ce podiumul este completat de Charles Leclerc, cu 217 puncte.

La constructori, lupta este mult mai strânsă. Red Bull se află pe primul loc, cu 446 de puncte, în timp ce McLaren, ocupanta locului secund, are 438 de puncte. Ferrari completează podiumul cu 407 puncte.

Programul Marelui Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului

Vineri, 13 septembrie

  • 12:30: Prima sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)
  • 16:00: A doua sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)

Sâmbătă, 14 septembrie

  • 11:30: A treia sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)
  • 14:55: Calificări (Antena 1 şi AntenaPLAY)

Duminică, 15 septembrie

  • 13:45: Cursa (Antena 1 şi AntenaPLAY)

Puteţi urmări cursele pe link-urile de mai jos:

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Formula 1, Marele Premiu al Azerbaidjanului. Oscar Piastri s-a impus la Baku. Cursa a fost LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY