Antena Meniu Search
x

Francis Ngannou a anunţat că fiul său de 15 luni a murit. "Cum poţi trăi cu asta? Vă rog să mă ajutaţi"

Fostul campion UFC Francis Ngannou a anunţat, în social media, că fiul său în vârstă de doar 15 luni a murit.

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 11:26

Fostul star UFC Francis Ngannou în doliu
Fostul star UFC Francis Ngannou, în doliu - Profimedia Images

Fostul campion UFC Francis Ngannou a anunţat, în social media, că fiul său în vârstă de doar 15 luni a murit.

"Prea curând pentru a pleca, dar totuşi a plecat. Băieţelul meu, prietenul meu, partenerul meu, Kobe era plin de viaţă şi bucurie. Acum, zace fără viaţă. I-am strigat numele de nenumărate ori, dar el nu răspunde. Alături de el eram cel mai bun om, iar acum habar nu mai am cine sunt. Viaţa este atât de nedreaptă încât ne loveşte acolo unde ne doare cel mai tare. Ce faci în faţa unei astfel de situaţii? Cum poţi trăi cu asta? Vă rog să mă ajutaţi dacă aveţi o idee pentru că eu chiar nu ştiu ce să fac şi cum să trăiesc cu ceastă situaţie”, a notat Ngannou pe X.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesaje de condoleanţe pentru Ngannou

Pe acelaşi subiect

Managerul luptătorului, Marquel Martin, a postat un mesaj în care precizează că el şi "milioane de alte persoane" se vor ruga pentru camerunez.

Conor McGregor s-a numărat printre cei care i-au transmis condoleanţe boxerului în vârstă de 37 de ani.

"Îmi pare atât de rău să aud de pierderea ta Francis, rugăciunile mele se îndreaptă către tine şi familia ta în aceste momente", a reacţionat irlandezul pe X.

Ultimul meci al lui Ngannou a fost o înfrângere dură în faţa lui Anthony Joshua în Arabia Saudită. După meci, el a respins sugestia de a se întoarce definitiv la MMA, unde a devenit celebru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Francis Ngannou a anunţat că fiul său de 15 luni a murit. "Cum poţi trăi cu asta? Vă rog să mă ajutaţi"