Antena Meniu Search
x

Foto Anthony Joshua, încrezător înainte de meciul de vineri cu Francis Ngannou, de la Riad: "Cred că pot să-l fac KO"

Boxerul britanic Anthony Joshua vrea să revină în prim planul categoriei grea printr-o victorie prin KO în faţa camerunezului Francis Ngannou, fost campion de arte marţiale mixte (MMA), în meciul prevăzut vineri în Arabia Saudită, la Riad, pe durata a zece reprize, transmite Reuters.

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 16:05

Anthony Joshua Francis Ngannou
Anthony Joshua, încrezător înainte de meciul de vineri cu Francis Ngannou, de la Riad: "Cred că pot să-l fac KO" - Profimedia Images

Joshua, care şi-a pierdut centurile de campion WBA, IBF, WBO şi IBO în faţa ucraineanului Oleksandr Usik în 2021, a câştigat ultimele sale trei meciuri şi vrea să redevină challenger la titlurile mondiale.

Ngannou, care a debutat în box în luna octombrie, a fost aproape de o surpriză în meciul din decembrie cu britanicul Tyson Fury, deţinătorul centurii mondiale WBC, pe care l-a trimis la podea în runda a treia, dar a pierdut în cele din urmă lupta prin decizie partajată.

Anthony Joshua vs. Francis Ngannou. "Mi-ar plăcea să-l fac KO"

''Cred că pot să-l fac KO. Cu siguranţă. Mi-ar plăcea să-l fac KO şi să fac o declaraţie. Fizic mă simt puternic, mă simt bine. Suficient de puternic pentru a-mi face treaba şi mental sunt într-un loc unde sunt pregătit pentru război. Aştept cu nerăbdare provocarea. Aştept cu nerăbdare să arăt tot ce am lucrat'', a spus Joshua pentru Sky Sports.

Ngannou, în vârstă de 37 de ani, a renunţat la centura UFC după o dispută contractuală cu compania de promovare şi a ieşit ca agent liber în ianuarie 2023.

În ultimul său meci, din decembrie, Joshua a obţinut o victorie impresionantă în faţa suedezului Otto Wallin, pe care l-a constrâns să abandoneze în repriza a cincea, tot la Riad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Anthony Joshua, încrezător înainte de meciul de vineri cu Francis Ngannou, de la Riad: "Cred că pot să-l fac KO"